(FOTO) OVO JE ĐEKSONOV DEČKO?!

Autor:

Zadruga

15.08.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson bio je prepoznatljiv po svojim brojnim kratkoročnim vezama koje je ostvario pred kamerama u najgledanijem rijalitiju u regionu. Iako su među njima bile atraktivne devojke poput Anđele Veštice, Mine Vrbaški i Jelene Krunić, on je uspeo da osvoji srce i mlade Pinkove zvezde Andrijane Radonjić za koju su svi takmičari kao i publika imali samo reči hvale.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

Međutim, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Đekson ostvario prisniji odnos i sa jednim muškarcem iz Hrvatske! Naime, na adresu redakcije portala Pink.rs stigla je prepika između nepoznatog momka i Đeksona.

Kako otkriva izvor koji je blizak prijatelj tom dečku, u pitanju je izvesni Slaven Pavlović iz Osijeka, koji tvrdi da je Đekson potpuno lud za njim:

- Čuo sam da se viđaju, cela Hrvatska bruji o tome. Poznajem Slavena, on je imao neki svoj brend koji je ubrzo propao, a nakon toga počeo je da se bavi sumnjivim poslovima. Verujem da je to istina i da će uskoro otići u Beograd. Nemanja je potpuno lud za njim, mesecima ga progoni a Slaven ga ignoriše - rekao je izvor koji je insistirao da ostane anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miko

15.08.2018 19:33

Zato je on tako brzo "osvajao" zene.

Odgovori 31 2
Jelena

15.08.2018 21:01

Djekson je u Zadruzi zavodio sto vise zena, da bi stvorio o sebi sliku 'alfa' muskarca, ali je to u istom trenutku stvorilo tu vrstu ljubomore i zavisti kod 'beta' muskarca kao sto je Lepi Mica, a onda je cuvsi sve to neko ubogo piskaralo iz najzucih novina u Srbiji iskopalo sliku nekog tipa i nalepilo svoju pricu i voila...novine se prodaju.

Odgovori 2 21
Realno

16.08.2018 06:08

Djekson klepece sve sto mu padne pod ruku :)

Odgovori 19 1
duki

16.08.2018 07:44

@Realno - Znaci da je BI.