Pogledajte šta će Zadrugari voziti u drugoj sezoni!

Autor:

Zadruga

15.08.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za Zadrugu 2 su u punom jeku, a autor i idejni tvorac projekta, Željko Mitrović, ne prestaje da nas iznenađuje.

RepublikaFoto: Public
Željko Mitrović

U sklopu obeležja različitih istorijskih epoha u drugoj sezoni Zadruge, početak XX veka će obeležiti i ceo vozni park oldtajmera, čiji je od danas Željko Mitrović i vlasnik. Desetine vozila su danas pristigle u Mitrovićev Imaginarijum, a kako bi što autentičnije prikazali period sa početka XX veka, učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu voziće upravo oldtajmere.

RepublikaFoto: Promo foto
Auta koja će voziti zadrugari!

Ovo je samo deo orginalnog prikaza epohe, jer je na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara,vajara i klesara iz Italije,Francuske ali i iz Velike Britanije. Kako Mitrović navodi, ovo je samo jedan kontigent rekvizite iz perioda sa početka XX veka. Oko 1000 kamiona i šlepera skoro neprocenjive umetničke rekvizite stiže u Pinkove filmske studije u Šimanovcima gde se i gradi Kneževina u kojoj ce živeti skoro 50 Zadrugara. Da podsetimo, Željko Mitrović projektom Zadruga 2, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka u bajkovitom Imaginarijumu, će pokušati da spoji i tri umetničke, arhitektonske i istorijske epohe - početak XVI , XX i XXI veka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miko

16.08.2018 07:32

Bice sudara i rusenja zidova.

Odgovori 10 0