Miljana uživa u vezi sa pedijatrom!

Autor: D. L.

Zadruga

14.08.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić uveliko uživa u majčinstvu i odmara se u krugu svoje porodice nakon što je na svet donela sina Željka, a od očiju javnosti vešto krije muškarca sa kojim je uplovila u ljubavnu romansu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
MIljana Kulić

Naime, mediji već danima bruje o tome da je Nišlijka počela da se zabavlja sa jednim pedijatrom koji je vodio računa o tome da njena trudnoća protekne u najbolje redu, ali još uvek ne želi da otkriva detalje.

Kulićkine bliske drugarice često komentarišu da se Miljana preporodila otkako je počela da se zabavlja sa pedijatrom

- Miljana se već više od nedelju dana intenzivno čuje sa jednim od doktora koji je vodio računa o njenoj trudnoći, ali još uvek nije spremna da ga predstavi javnosti. Kulićkini roditelji nemaju ništa protiv toga da se njihova mezimica čuje sa njim, s obzirom na to da ga i oni znaju i da su dobro upućeni u to kako se on slaže sa Miljanom. Pedijatar, koji je stariji od nje samo nekoliko godina, oduševljen je Miljaninom energijom i odmah su proradile varnice. Non-stop se čuju i ostali su vrlo prisni i nakon porođaja, pa on svakoga dana proverava kako su Miljana i beba - priča naš dobro obavešten izvor blizak Kulićki i dodaje da su mnogi u njenoj okolini primetili da je srećna kad god bi se dopisivala sa njim:

- Miljana bi se samo nasmejala kad bi joj stigla poruka od doktora. Njene bliske drugarice često komentarišu da se Miljana preporodila od kada je počela da se zabavlja sa pedijatrom. Priča kako je on jedan ozbiljan muškarac koji u svakom trenutku zna šta hoće i da je oduvek želela takvog muškarca pored sebe - završava naš izvor za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading