Đole traži Adamu da se odrekne prezimena ako uđe u "Zadrugu 2"!

Autor:

Zadruga

14.08.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođak densera Đoleta Đoganija Adam Đogani oprobaće se u novoj sezoni rijalitija "Zadruga". Kako saznajemo, ta vest razbesnela je Đoleta, te je od Adama tražio da se odrekne svog prezimena ukoliko odluči da u septembru uđe u rijaliti "Zadruga 2".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Naime, nakon što je mlađi Đogani svojim najbližima saopštio da želi da okuša svoju sreću i da se nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima, svi su bili uz njega i podržali njegovu odluku, međutim, Đole se tome oštro protivi. Adam najveću pomoć i podršku ima od svog strica Gagija, koji će ga zastupati dok on bude u rijalitiju, ako se odluči da uđe, s obzirom na to da Gagi vrlo dobro zna kroz šta je njegova mezimica prolazila dok je bila u Beloj kući. Kako su Luna i Adam jako bliski i od svih sestara za nju je posebno vezan, dobro obavešten izvor blizak Đoganijevima za Rijaliti otkriva da je Adama i te kako pogodilo to što nema Đoletovu podršku.

Gagi obećao Adamu podršku jer zna kroz šta je njegova mezimica prolazila u Beloj kući

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Aug 2, 2018 at 2:19pm PDT

- Otkako je ušla u rijaliti, Adam se trudio da isprati sva dešavanja, kao i da zaštiti sestru od svih koji su bili protiv nje i njene ljubavi sa Slobom, čak je i sa pevačicom Indi, koja mu je sestra, prekinuo svaki kontakt onog momenta kada je pružila podršku pobednici "Zadruge" Kristini Kiji Kockar. Luna je, otkako je izašla iz rijalitija, svaki slobodan trenutak nastojala da provede sa Adamom. Oni su jako vezani, dok sa Đoletovim ćerkama nije u kontaktu, čak ih je i odpratio na društvenoj mreži Instagram onog momenta kada se posvađao sa stricem Đoletom. Mladog Đoganija je mnogo povredilo to što mu je stric rekao da promeni prezime, pa da uđe u "Zadrugu", a ne preko njegove grbače da stiče slavu i popularnost. Denser mu je rekao da je već doživeo neprijatno iskustvo sa Lunom, pa ne želi ponovo da prolazi kroz isto i da se njegovo ime blati i dovodi u centar svakakvih skandala - priča naš dobro obavešten sagovornik i dodaje da Lunin rođak nema nameru da odustane od svoje odluke da se nađe u Beloj kući i bez obzira na to što nema Đoletovu podršku.

- Naravno, Adam neće zbog njega bilo šta da menja, a pogotovo ne svoje prezime. Njemu je najviše krivo što Đole ne želi da mu pruži podršku. Gagi je u više navrata komentarisao da je za Adama sada dobar trenutak da se nađe u rijalitiju jer ga je javnost poprilično dobro upoznala preko Lune. Adam trenutno ne radi i nema nikakvu zaradu i primanja, a rijaliti bi svakako bio dobra šansa da, kada stekne određenu popularnost, započne neki svoj biznis - završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa denserom kako bismo proverili naša saznanja, ali on nije želeo ništa da komentariše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nickname

14.08.2018 14:59

Mozda nisam informisana dovoljno - ali, ko je Adam Djogani ?!?!!

Odgovori 25 3
Rada lambada

15.08.2018 15:06

@Nickname - On je niko. Nebitan lik.

Odgovori 13 1
duki

15.08.2018 20:10

@Nickname - Adam je nasilnik koji vec vise puta preti Slobi da ce da se obracuna sa njim kad ga sretne.

Odgovori 14 2
Aroda

14.08.2018 18:25

Neka Đole ne promijeni prezime, ako mu rodbina toliko smeta.

Odgovori 9 20