KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U "ZADRUGU 2"?!

Autor: blic.rs

Zadruga

14.08.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović mogao bi nakon izlaska iz zatvora da svoj boravak u spoljnom svetu nastavi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", koji počinje od septembra na "Pinku".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile) on Jun 29, 2018 at 2:56am PDT

Produkcija ružičaste televizije navodno pošto-poto želi da se osuđenik koji se, zbog dilovanja droge i trgovine oružjem, od marta prošle godine nalazi u požarevačkoj "Zabeli" pridruži ostalim učesnicima, a za to su spremi da mu plate čak i 50.000 evra - piši beogradski mediji.

Kristijan Golubović je već pet puta podnosio zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, ali mu komisija nije uvažila molbu. S obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, to znači da, prema važećem zakonu, ima pravo da ponovo traži od nadležnih da ga puste s robije.

U to je upućena i produkcija "Pinkovog" najvažnijeg projekta, pa na sve načine pokušavaju da dođu do Golubovića kako bi ponovo podneo molbu za izlazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile) on Jul 12, 2018 at 2:54pm PDT

Kriminalac i rijaliti zvezda hteo je da bude učesnik i prve sezone Pinkovog rijalitija, ali nadležni tada nisu uslišili njegove želje, pa je ostao iza rešetaka, a sada bi da što pre izađe iz zatvora i da uđe u šou kako bi zaradio novac, kao što je bio slučaj kad je uzeo ogromnu svotu novca tokom učešća u "Farmi". On je takođe, nekoliko puta ulazio u "Parove", a bilo mu je dozvoljeno i da se telefonom iz zatvora prepucava s pojedinim učesnicima "Parova", među kojima je bio i Aleksandar Čabarkapa. U drugu sezonu "Zadruge" ulazi i devojka koja je skandal majstor, a više o tome pronaći ćete klikom na link.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aroda

14.08.2018 21:49

Sta ce ovaj odvratni majmun u Zadruzi ? Da pljuje, samara, razbija noseve zenama i muskarcima slabijim od sebe. Totalno nezanimljiv lik, sad sam jos odlucnija da ne gledam Zadrugu 2.