EVO POD KOJIM USLOVOM BI SE SLOBA POMIRIO SA KIJOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.08.2018

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rijalitija "Zadruga" Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar su se razveli!

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar i Sloba Radanović

U Zadruzi se razvod ovo dvoje pevača često pominjao, a njihovi odgovori nikada nisu bili jasni i uvek su se u zavisnosti od situacije menjali. Mnogi nisu očekivali da će tako brzo doći do njihovog razvoda, ali oni su uspeli da iznenade javnost kada su pre šest dana stavili tačku na svoj brak. Sloba je izjavio da je razvod posle svega što se u rijalitiju desilo bio neizbežan.

- Želeli, ne želeli, to je bilo najpametnije. Posle svega nije bilo mogućnosti da se to izbegne stvarno - rekao je pevač.

Pitali smo Slobu da li je istina da je u sudu bilo i suza, na šta nam je pevač rekao da je Kija plakala, ali i da je njemu bilo mnogo teško i da je bilo pitanje trenutka kada će i on zaplakati.

RepublikaFoto: e-stock
Sloba Radanović

- Prva pomisao koja mi je prošla kroz glavu nakon razvoda je: "Da li je realno da je svemu ovome došao kraj?" Kada ti gurnu te papire za razvod pod nos prođu ti samo te neke lepe stvari kroz glavu i onda pomisliš, da li je moguće da više tih lepih trenutaka neće biti - izjavio je Sloba.

Mnogi su mislili da će se njegova bivša devojka i učesnica ''Zadruge'' Luna Đogani prva javiti nakon objave da je Sloba sada slobodan, ali evo sta nam je pevač rekao:

- Novinari su me pretrpali pitanjima. Drugari su mi se javili. Zapravno niko nije znao kada je tačno taj čin, da je to bilo tako rano. Tek su ljudi sutradan saznali da smo se razveli pa su nas kontaktirali - rekao je Sloba za  i dodao da se ne seća kada se poslednji put čuo sa Lunom.

S obzirom na to da je Sloba u Zadruzi više puta rekao da će se za Lunu boriti kada izađe iz rijalitija, pitali smo ga zašto je odustao od toga, a pevač je rekao da su se okolnosti jednostano promenile.

Internetom je kružila priča kako je Luna bila na rođendanu Slobine mame Draginje nakon izlaska iz rijalitija, a mnoge je zanimalo da li je to zaista istina i da li se bivši par sreo tom prilikom.

- Nisam zaista znao. Ja sam tek posle dva dana saznao da je ona bila na rođendanu. Čuo sam da je htela da dođe i to sa nekom devojkom, međutim mama mi je rekla da se ta devojka nije pojavila, da Luna nije došla sa njom i stvarno ne znam šta se tu izdešavalo. Nismo se sreli - izjavio je Sloba.

Kija je po izlasku iz rijalitija snimila pesmu sa "Ministarkama" koja je postala totalni hit ovog leta, a Sloba priznaje da je ponosan na Kiju i njenu nedavno otpočetu muzičku karijeru.

- Bio sam na nekim nastupima i super su. Nisam mogao da verujem da se tako snašla i podržavam je u tome. Nisam ljubomoran, zapravo ponosan sam na nju - rekao je Sloba.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Nedavno smo saznali da Kija nije želela da Sloba prisustvuje njenom nastupu u Budvi, pa smo bivšeg zadrugara pitali da li je to istina. Njegov odgovor je mnogima probudio crv sumnje da Sloba još uvek voli Kiju, s obzirom na to da je rekao da nije siguran da li je ona to želela ili ne, ali da je on ipak došao.

Svima je još uvek nerazrešeno pitanje je da li je ovo zaista kraj Slobine i Kijine ljubavi. Upitali smo Slobu da li bi se pomirio sa Kijom, na šta je Sloba odgovorio sa blagim osmehom:

- Možda bih se pomirio sa Kijom, ali za deset godina kada bi se ponovo upoznali - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

14.08.2018 10:26

A Kija bi se sa njim pomirila sa njim za 100 godina. Neka saceka 100 godina.

Odgovori 14 1