Rešite rebus! KIJA OVO PORUČILA SLOBI, A ODNOSI SE NA LUNU!

Autor:

Zadruga

13.08.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što ju je javno prevario, Kristina Kija Kockar rešila je da se razvede od pevača Slobe Radanovića, što je i učinila 7. avgusta.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kija trenutno uživa u velikoj slavi koju je stekla, a skoro svakoga dana ima nastupe širom regiona. Pesma koju je nedavno objavila sa grupom Ministarke - Ne vraćam se na staro, doživela je ogroman uspeh i trenutno broji preko dvanaest miliona pregleda.

Takođe, Kristina ima i veliki broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram, sa kojima deli kako detalje iz svog života, tako i razne citate. Ovoga puta ona je objavila sadržaj za koji je upućen upravo njenom bivšem mužu Slobodanu Radanoviću.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar

- Nikad više ne bih mogla da volim čoveka koji je, poznajući mene, odabrao neku drugu - objavila je Kija Kockar.

Inače, iste večeri Slobodan Radanović je takođe na svom profilu na ovoj društvenoj mreži objavio poruku koja je glasila: "Pakao je prazan, jer su svi đavoli ovde".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bakica

13.08.2018 15:15

Koliko publika vidi in nije odabrao drugu ,odustao je,jos uvek ste u crkvenom braku zakleti pred Bogom tako da...das mu vreme i ljubav tvoj je...

Odgovori 32 15
Aroda

14.08.2018 06:05

@Bakica - Da nije naroda, jos bi taj trcao za Luninom suknjom.

Odgovori 23 3
jana

20.08.2018 16:29

Ćuti i nakuta, nemsš ti pojm. Lna j njegov jživot, nikada je prebolezi neće..kakva Kristina, to je foliranje zarad marktinga i njenih fanova....zato popi lekić i ne tupi ga mnogo..strefi će srčka...