Matora na proslavi bežala od Sanjine mame!

Autor: D. L.

Zadruga

09.08.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše učesnice rijalitija "Zadruga" i emotivne partnerke Sanja Stanković napravila je u sredu uveče spektakularnu proslavu povodom 25. rođendana, na kojoj je okupila porodicu, brojne prijatelje i saradnike, a kako je na veselju prisustvovala i njena majka Branka Bahman, Jovana Tomić Matora sve vreme ju je izbegavala u širokom luku!

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Iako se Jovana pobrinula da svojoj devojci Sanji priredi nezaboravnu žurku i preuzela sve obaveze koje se tiču organizacije proslave, ipak nije želela previše da se približava Sanjinoj majci, koja, izgleda, još uvek nije u potpunosti prihvatila činjenicu da se Matora zabavlja sa njenom mezimicom.

Tokom čitave večeri Branka je ćaskala sa zadrugarima i sedela daleko od Jovane

- Matora je Sanji priredila brojna iznenađenja povodom rođendana, te je za sve njene bliske ljude prvo organizovala večeru u jednom elitnom restoranu, nakon čega se društvo prebacilo na žurku na jednom popularnom prestoničkom restoranu. Sanja je pored rođendana napravila i promociju nove pesme "Bomba", koju je snimila zajedno sa reperom Nenadom Aleksićem i starletom Anom Korać. Za ovu specijalnu priliku u Srbiju je iz Švajcarske doputovala i Sanjina majka Branka, koja je bila presrećna zbog uspeha svoje mezimice. Međutim, bilo je evidentno da Branka i Jovana još uvek nisu uspele da reše sve nesuglasice, te je Tomićeva odlučila da joj se ne približava previše kako ne bi došlo do eventualno verbalnog incidenta. Tokom čitave večeri Sanjina majka ćaskala je sa zadrugarima i sedela daleko od Jovane, dok se Matora nije odvajala od svoje partnerke, kojoj je priredila nezaboravnu žurku - priča naš izvor sa lica mesta.

Sanja je za Srpski telegraf otkrila i da žurka nije bila jedini poklon od Jovane, pa će uskoro spakovati kofere i otputovati van Srbije.

- Jovana me je iznenadila na bezbroj načina, a pored toga što mi je organizovala čitav rođendan i promociju pesme, sada želi da me vodi i na Ibicu. Karte su već rezervisane, pa ćemo tamo provesti nekoliko dana i to vreme ćemo iskoristiti da se maksimalno odmorimo - rekla je Stankovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading