Sara i Vojke o paklenoj trojci: TEK SAD NAM NIŠTA NIJE JASNO!

Autor:

Zadruga

08.08.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini "preživeli" par rijalitija "Zadruga" su Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke. Repera su mnogi nazivali "doktorom psihologije" jer je svojim smirenim stavom odavao utisak da je iznad svake situacije.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sara Reljić i Vojke Đans

Gostujući u jednoj emisiji njih dvoje su ispričali sve o tome da li bi ponovo isto uradili da se nađu u rijalitiju kao i to koliko im zameraju zbog seksa pred milionskim auditorijumom. Vojke je na to izjavio:

- Ma ne, meni to niko bukvalno nije ni pomenuo. Ništa se nije ni videlo jer smo se dobro uštekali.

- Da, malo šta se videlo, jer smo bili svesni gde smo. Rado bih stavila u istu situacije sve one koji nas osuđuju, jer sam shvatila da tek kada doživite neku situaciju možete da sudite o njoj. Prva sam rekla - nikada dečko u rijalitiju, pa sam ga našla. Nikad seks, pa ga je bilo. Mi smo mladi i puni hormona i to je najnormalnija stvar - rekla je Sara.

Foto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović

Nije moglo da prođe bez pitanja i o ljubavnom trouglu Kija, Sloba i Luna...

- Luna je navukla na sebe gnev ljudi i jedna poruka koju imam za nju je da gleda život sa vedrije strane. Kija je najbolje prošla, iako je, koliko sam shvatio, izgubila brak - ispričao je Vojke, a Sara je dodala:

- Nama koji smo bili unutra nije bilo jasno šta se zaista dešava, a tek sada ne shvatam jer vidim da im je svima baš super u životu. Sve troje su srećni i nasmejani, iako su svakodnevno doživljavali nervne slomove. Nastavili su svoje živote i veoma brzo se oporavili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

08.08.2018 11:08

Njima ni u Zadruzi nista nije bilo jasno.

Odgovori 15 0