KIJA PLANIRA UDAJU!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

06.08.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga", a od skoro i pevačica Kristina Kija Kockar odlučna je u tome da se ponovo uda, a zbog toga je izvesno da će se razvesti od pevača Slobodana Radanovića.

Foto: ST/ D. KADIĆ
Neće ponovo u rijaliti... Kija

Kristina je otkrila i da li planira da ponovo uđe u rijaliti, a tvrdi da čak i kada bi do toga došlo ponovo bi izašla kao pobednik:

- Ne bih opet ušla u rijaliti, ali sigurna sam da se kojim slučajem ponovo u rijalitiju takmičimo Sloba i ja, opet bih pobedila.

Kockarova, koja svakodnevno zakazuje nastupe i peva u čitavom regionu ipak ne planira da joj karijera bude jedini prioritet u životu. Ona je istakla, da želi da zasnuje porodicu, odnosno da se ponovo uda:

- Trenutno nema nove ljubavi na pomolu, iskreno nemam ni mnogo vremena. Za Slobodana se ponovo nikad ne bih udala, a naravno udala bih se još jednom, ali za nekog drugog.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Kija je s njim završila... Sloba Radanović

Kockarovu su nedavno povezivali sa reperom Vukom Mobom, ali i sa mnogim drugim muškarcima. Koji od njih će biti njen novi muž, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

06.08.2018 19:27

Ona se samo poredi sa Slobom da dokaze da je " bola"

cica

07.08.2018 05:25

Ajd’ pomoz’ boze! Zelimo joj sve najlepse, samo da pusti na miru bivseg muuuza!