OVAJ SLOBIN POSTUPAK JE LUNU NAJVIŠE POVREDIO!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.07.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, mladana modna blogerka i odnedavno vlasnica butika "Luna Đo", gostovala je danas u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Ona je ovom prilikom otkrila da je njena ljubavna ali i prijateljska veza sa još uvek oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem, konačno završena.

- To je završena priča, definitivno. Čuli smo se skoro ali samo poslovno. Ja sam stvarno mislila da je to ono pravo, ali to ću gledati kao životnu školu. Ako sam u tom trenutku bila srećna, a verujte mi da sam osećala nešto stvrno jako, ne žalim. Ja sam neko koga pokreće ljubav, volim da volim i volim da budem voljena. Smatram da ti trenuci nemaju cenu. Anabela je na sve načine pokušavala da mi da signal da se sklonim, da sam zalutala ali ja nisam mogla da iskontrolišem svoje emicije - rekla je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Voditeljka Dea Đurđević želela je da čuje da li se u nekom trenutku svog boravka u Beloj kući, Đoganijeva osetila kao Kristina Kockar, Slobina supruga.

- Da jesam, kad su mi puštali snimke. Pomislila sam, Bože, koliko je ovo teško, da osobu koja je bila samo tvoja da gledaš sa nekim drugim - bila je iskena blogerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading