Kristina varala Slobu u braku?

Autor: D. L.

Zadruga

23.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je snimak u kom se navodi kako je još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića Kristina Kockar navodno varala svog supruga još tokom 2016. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar i Sloba Radanović

Naime, devojka koja je sakrila svoj identitet obelodanila je stjuardesino dopisivanje sa izvesnim muškarcem po imenu Marko, iz kog se jasno vidi da su i te kako bliski. Devojka koja je želela da ostane anonimna objavila je i broj telefona Kockareve kao dokaz da je ona lično slala poruke.

Anonimna devojka obelodanila prepisku između stjuardese i izvesnog Marka, njenog partnera

- Ljubavi, sama sam. Hoćeš skoro? - samo je jedna od poruka koje je Kija navodno slala svom tadašnjem partneru dok je uveliko bila u braku sa Slobodanom.

Sa istog Instagram profilu objavljena je sporna prepiska na novootvorenom Jutjub kanalu sa dokazima, slikama i porukama Kijinog dopisivanja sa izvesnim Markom. Ispod video-snimka anonimna devojka stavila je i poduži opis u kom je prozvala Kockarevu da je javno varala Radanovića još na početku njihove veze.

- Kristina, zašto i dalje ne prestaješ da lažeš i praviš se fina? Zašto ne priznaš da si Slobu varala još na početku? Zašto konačno ne priznaš istinu? A da, znam, izvini. Zaboravila sam. To je zato što ti nisi to uradila javno, pa se tebi prašta! Stidi se! - navodi se na profilu.

Ispod video-snimka na Instagramu odmah se podigla prašina, pa se stvorila lavina komentara u kojima mnogi navode da se slažu sa ovim podacima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Bolest

23.07.2018 07:32

Ovo je dokaz da Luna i Anabela ne spavaju od mrznje i besa.

Odgovori 36 18
Djoka

23.07.2018 08:11

Kakvo naivno namestanje "dokaza". Ovo je falsifikat. Za falsifikat 2 godine zatvora.

Odgovori 37 16
slobodan

23.07.2018 09:58

Ne ponavljajte se. Izmislite neku novu laž, ovu smo već videli.

Odgovori 24 16
blučanka

23.07.2018 10:50

Ma joj gdje bi to bila istina, nije Kristina takva, ona je još uvijek nevina. Kako je moguće da je sve laš što se objavi o dotičnoj, a Slobi i Luni nakalemišu sve i svašta i to je istina. Dajte molim vas Kija je osoba koja voli samu sebe i svi drugi su igračke u njenim rukama, teški manipulator. Ne osporavam njenu harizmu i što bi rekli dođena je za kamere, ali kao čovjek nikako. Sjetimo se samo Andrije, šta uradi sa čovjekom? A sad nema obraza ni da mu se javi. Fuj. Biće toga još, u zadruzi su je štitili, ali sada kreće...

Odgovori 33 13