Teško podnosi razvod?! Sloba Radanović ZAVRŠIO U BOLNICI!

Autor: Republika

Zadruga

20.07.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nedelju dana pevač Sloba Radanović potpisao je papire za razvod od supruge Kristine Kije Kockar, pa nastavio napornim tempom napred.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Pozlilo mu: Sloba Radanović

Kako najviše vremena provodi putujući i nastupajući, to mu je izgleda došlo glave, te je tokom jučerašnjeg dana morao da potraži lekarsku pomoć.

Slobodana Radanovića su priključili na infuziju, kako bi njegov organizam iole vratili u kolosek.

Inače, ovih dana papiri za razvod treba da budu predati sudu. Slobi će svakako trebati dosta energije da prebrodi buran poslovni, ali i privatni period u životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dile

20.07.2018 16:13

ha,ha,ha... mladć je preopterćen obavezana.uvek je imao problem sa plućim i visokim pritiskom.... Kakva Kristina, to je daleka prošlost....To što on priča sada bajke o njoj.... to su njene ideje, ne želi da je blati.,inače on zna za se njene prevare i manipulacijie... čak i za ucenu oženjenog pilota sa kojim je bila u ezui preko godinu dana.... čudno, ali on izigrsava morona... ...