SKINULA SE KIJA, prizor neverovatan!

Autor:

Zadruga

19.07.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar tokom trajanja popularnog šou programa nije se pretarano obnaživala, a gledaoci su tek jednom ili dva puta mogli da je vide u kupaćem kostimu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nije se preterano skidala u "Zadruzi"... Kija

Ovoga puta, ona je svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram priuštila pravi prizor za pamćenje. Kristina se skinula u kupaći, a fotografija koja je njene fanove uzbunila očigledno je nastala na nekom bazenu.

S obzirom na to da je rijaliti završen, kao i da je  Kockarova snimila i spot za svoju novu pesmu "Ne vraćam se na staro"  ona je time završila svoje poslovne obaveze Tako je buduća pevačica našla malo vremena i da odmori. Ipak, izgleda da će more malo da pričeka, a da će se Kija kupati na bazenu kao što je to učinila i danas. A ona je već uspela da izdvoji par dana i poseti Barselonu u kojoj je nedavno boravila zbog koncerta pop dive Bijonse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marina

19.07.2018 19:29

Sve bi to bilo super samo da dani u nedelji nisu na Italijanskom onda je muzicar Italijan koji tecno pise srpski ili voli tako da mu je telefon na cistom italijanskom...

Odgovori 35 1
blučanka

20.07.2018 09:58

Još jedna starleta na vidiku. Ako ne znaš da pjevaš onda isturi si.e i du.e. Uostalom danas se muzika gleda, a ne sluša.

Odgovori 1 26
Gagi

20.07.2018 11:05

@blučanka - Slika je divna. Prirodne lepote.

Odgovori 26 1
Ivan

20.07.2018 15:43

Sloba je pravi mamicar,stalno se sakriva pod mamine skyte :-)

Odgovori 20 0