KIJA REKLA DA SLOBA VIŠE NE SLUŠA MAMU, ovako je Radanović REAGOVAO!

Autor:

Zadruga

19.07.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ekskluzivnom intervjuu za "Srpski telegraf" Kristina Kija Kockar izjavila je da njen bivši suprug Sloba Radanović više ne sluša savete svoje majke Draginje, koju smatra najodgovornijom osobom sa pevačeve strane kada je reč o krahu njihovog braka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mislila je da ga je ubedila... Kija

- Dugo sam pričala sa Slobodanom i ljudski sam ga posavetovala da prestane da sluša savete svoje majke jer mislim da je tako najbolje. Svi su upoznati s tim da je on insistirao na tome da ipak o svemu još malo razmislimo i da se ne razvodimo, međutim, ta odluka bila je definitivna sa moje strane. Svi smo svedoci da sam ja na njega skoro devet meseci vršila pritisak i prozivala ga zbog toga što ne donosi odluke sam, nego sluša roditelje i mislim da je to tek sada urodilo plodom. Počeo je konačno da razmišlja svojom glavom i to je dobro za njega u svakom smislu - izjavila je Kristina. Međutim, izgleda da je Sloba nije baš dobro čuo ili je izrevoltiran njenom izjavom odlučio da joj stavi do znanja ko je i dalje prva žena u njegovom životu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kako neće da prestane da sluša mamu...Sloba
RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Zašto ga je rodila, ako neće da je sluša? Draginja Radanović

Sloba je u toku današnjeg dana objavio fotografiju s Draginjom koja datira još iz njegovog detinjstva, uz opis:"Majka".

 

Majka ❤

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on Jul 19, 2018 at 8:44am PDT

Ovo je verovatno bio odgovor na Kijinu izjavu, a ona će po svemu sudeći morati još dugo da se suočava sa mišljenjem gospođe Draginje, bar ako bude odlučila da se pomiri s njenim sinom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ana

19.07.2018 18:25

Nije Kija blesava da se pomiri sa ovim edipovcem. Jedno je poštovati roditelje, a drugo biti nesposoban sam da odlučuješ sa 28 godina.

Odgovori 50 15
bane

19.07.2018 22:16

Kuja dosao je kraj tvojim prevarama , nije ti ovo pink da te skriva, a onu kradju para koju ste organizovali ti i vanja, prevarene jadnice se javljaju policiji, jer svetica je postala kurva i sve je laz Rogonja koga je zena varala 5 godina ko ovcu, a on kad je sve saznao i razvodi se proglasi najvecom ljubavi, koji moron more

Odgovori 22 38
Gagi

20.07.2018 10:53

@bane - Anabelo nemoj vise lagati. Iznosis lazi protiv Kije i TV Pink. Nisi vise Veliki Sef.

Odgovori 34 11
Ila

20.07.2018 16:06

Kristina i dalje m anipuliše i laže.... Zaustavi se više.... ko ti veruje??????????????????????

Odgovori 12 28