Miću S*KSUALNO ZLOSTAVLJALI NA BAZENU!

Autor: Pink.rs

Zadruga

18.07.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik Lepi Mića, svaki šou program u koji uđe obeleži vulgarnim izrazima, a to je bio slučaj i sa "Zadrugom". A kada izađe iz rijalitija, on uglavnom nastavi da živi običnim životom koji podrazumeva česte posete jednom od gradskih bazena.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Doživeo jezivu situaciju na bazenu... Lepi Mića

Međutim, nedavno mu se na bazenu dogodila veoma neprijatna situacija koju je Mića podelio s medijima, nakon čega se obratio osobama homoseksulne orijentacije. 

- U šoku sam još. Bio sam na bazenu na koji idem svaki dan i odem da se istuširam i tu do mene stoji neki mlad dečko, tetoviran, nabildovan i on iznenada priđe i uhvati me za polni organ! U sred bela dana! Ja u šoku! Odmah sam počeo da vičem na njega "kako se to ponašaš, pi*ka ti materina bezobrazna". On e pravi lud, uskoči u vodu, ja pozovem odgovorna lica i dok su oni pozvali obezbeđenje, on je nestao - vikao je mića. 

RepublikaFoto: Promo foto
I dalje u čudu... Mića

Mića je nakon ovog incidenta ostao danima šokiran:

- Nikad u životu mi se to nije desilo! Mlad dečko, nabildovan, istetoviran. On se vrzmao oko tuša, tušira se, ni na kraj pameti mi nije bilo, tu sam svaki dan. Oni više ne biraju sredstva, napadaju u sred bela dana. Dečko od 20 godina hvata čoveka od 60 godina za ku*ac! To je katastrofa! Zamislite da je to neko dete bilo od 13-14 godina.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Apelovao na homoseksualce... Lepi Mića

Nakon svega, popularni rijaliti igrač uputio je apel osobama homoseksualne orijentacije:

- Obraćam se gejevima - gejevi, dalje ruke od mene! Nek radi s kim hoće šta hoće, šta ima mene da dira! Ja apelujem na ljude koji su skloni istom polu da povedu računa o pojedincima i njihovom ponašanju na javnim mestima. Jadni su ti homoseksualci koji ganjaju starije ljude kao što sam ja po bazenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

19.07.2018 06:10

Način na koji ovaj Mića hoće da na sebe privuče pažnju je, krajnje odvratan i vulgaran. Ko je ustvari ovaj čovek? Zamislite nekog ko je ružan kao đavo, sebi dao ime " Lepi Mića". Polu svet, Srbije