Milan otkrio da je Sloba rekao Kiji: SA LUNOM MOGU DA BUDEM KAD GOD POŽELIM!

Autor:

Zadruga

18.07.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nakon završetka rijalitija "Zadruga" odnosi Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar su ostali nejasni!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Ljubav rijaliti para Slobe Radanovića i Lune Đogani trajala je svega osam meseci, a potom su se ponašali kao stranci.  Pre nekoliko dana gosti Ognjena Nestorovića su bili blogerka i njen otac Gagi Đogani koji su pričali na temu ove veze i tom prilikom je pevač istakao da između njih još postoji velika ljubav. 

Novinar Milan Milošević je pomno pratio ovo izdanje emisije i evo kako je on prokomentarisao Gagijeve reči i šta je rekao o mogućem pomirenju Đoganijeve i Radanovića. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milan Milošević

- S obzirom na to da je Lunin i Kijin bivši dečko izjavio da može sa Lunom da bude kada god on hoće, to je rekao Kiji, i ona se meni poverila, problem je u tome što on nju ne gleda kao devojku za vezu, već kao devojku sa kojom gasi strasti svoje. Gagi je to malo pomešao. Kada su ga pitali gde je video ljubav između njih dvoje u poslednja tri meseca, on je rekao: "Pa ljubio joj je ruku". Toliko o toj ljubavi. Ta ljubav nikad nije ni postojala. Sloba je sam dao izjavu da je to ljubav u rijalitiju, strast i to je sve... - otvoreno je rekao Milan. 

Da li će se obistiniti Milanove reči i da li će se pevač u bilo kom trenutku pokolebati i osvrnuti na svoju bivšu ljubav ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marinela

18.07.2018 14:42

Istina, to vidi svatko pametan.

Odgovori 27 2
Luka

18.07.2018 15:40

Ovo je ponizavajuce za Lunu. Ako je stvarno tako mnogo se ponizila.

Odgovori 28 2
Ilija

24.07.2018 07:55

Ako je Sloba to izjavio...onda je dno dna. Da li si siguran,?Spusti se na zemlju..... isteklo ti je vreme... Onoj svojoj kurv..ni, začeti vilicu da ne laje, i da ne izmišlja gluposti i plasira ih za medije...kako bi sebe podigla. "Povredjena" žena kroz koju samo voz što nije prošao... nju braniš, a o Luni balaviš....gde ti se izgubilo poštovanje i normalan odnos...Ko si ti postao?