(VIDEO) Matora će poludeti: MILAN MILOŠEVIĆ SE IGRAO SA SANJINOM GUZOM!

Autor:

Zadruga

18.07.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestoro superfinalista je imalo priliku da uživa nekoliko dana na odmoru na planini Kopaonik. Naime, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Milan Milošević i Ana Korać su zajedno, u okviru specijalne emisije "Amidži šou", doživeli avanture koje će se još dugo prepričavati.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Milan Milošević

Pored toga što su uživali u đakuziju i sauni, zadrugari su oprobali u streljaštvu, igrali Igru istine. Stankovićeva je naročito uživala, a evo i zbog čega - ona je dobila besplatan tretman masaže od bivšeg cimera Milana Miloševića. 

Dok je ona ležala na stolu razgolićena, novinar ju je namazao uljem, pa nežno masirao leđa, ali se tu dugo nije zadržao, pa je brže-bolje prešao da joj izmasira njenu dobro izvajanu zadnjicu. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević u akciji!

Očigledno da je novinar uradio dobar posao jer se Stankovićeva nimalo nije bunila što se našla u Milanovim rukama, a kako će Matora reagovati kada sazna za ove "skrivene radnje" i da li će joj napraviti ljubomornu scenu, ostaje da saznamo. 

Kako je izgledala ova vrela akcija možete pogledati u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading