(VIDEO) Žuti: MENI JE MILJANE ŽAO!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.07.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijaliti programu "Zadruga" Radosav Stefanović Žuti bio je u odličnim odnosima sa Slobodanom Radanovićem, a gostujući u jutarnjem programu Televizije Pink "Novo jutro" on je izjavio da ga Sloba nije pozvao nijednom otkako su izašli iz Bele kuće.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Radosav Stefanović Žuti

Takođe, Radosav Stefanović Žuti je komentarisao i Miljanu Kulić, sa kojom je bio u sjajnim odnosima, ali bez obzira na to njih dvoje su često znali da uđu u rasprave, a dolazilo je i do polivanja.

- Ona se u trenutku naljuti, pa se odljuti. Bude bezobrazna, pa se smiri. Sutradan bude druga Miljana. Meni je nje žao. Sama kaže da ima problema, plus devojka trudna. Treba joj pomoći. Sve je letelo. Prvo me polila kafom, pa sokom, pa jogurtom. Ništa, ja ćutim i kuliram, šta da radim? 'Ajde ti meni reci? Ne mogu posle da nađem izgovor za svoj postupak - izjavio je Žuti.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Miljana Kulić

Žuti je u "Novom jutru" komentarisao i Saru Reljić, za koju je rekao da mu se sviđa i fizički i kao osoba, ali da nakon što je ona započela romansu sa Vojketom Đansom nikada ne bi mogao da bude sa njom u vezi upravo zbog svog bivšeg cimera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading