Bora muva Sarinu mamu!

Autor:

Zadruga

17.07.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Bora Santana radi punom parom nakon izlaska iz rijalitija, a dok mu se brojne devojke na nastupima nabacuju, Santana tvrdi da je njegovo srce već osvojila jedna žena. Kako ekskluzivno za Rijaliti otkriva, Bora je zaljubljen u majku bivše zadrugarke Sare Reljić Indiru i pokušava na sve načine da joj se približi.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Bora Santana

Naime, Bora tvrdi da je njemu potrebna ozbiljna žena, a ne klinka ili starleta.

Bora: Indira je predivna žena, neću posustati, na sve načine ću pokušati da je osvojim

- Ja jesam šaljivdžija, ali priznaću vam sad da sam se ozbiljno zaljubio. Opčinjen sam Sarinom mamom Indirom. Ona je prelepa, zrela žena i meni takva osoba treba u životu, ne neke prolazne avanture - započeo je svoju priču o mami Pinkove zvezde Bora i nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sarina majka Indira

- Problem je što ona meni ne veruje i ne shvata me ozbiljno zato što sam imao nešto sa Macom u rijalitiju. Svi znaju da je to bila sprdnja, a ja sam ozbiljan dečko i imam časne namere. Pokušavam već danima da je nagovorim da se vidimo, ali ona ne želi zato što nije neko kome treba takva medijska pažnja. Boji se da će novine to objaviti, a da ću ja biti neozbiljan - otkriva Bora i dodaje da nema nameru da odustane od Indire.

Indira: Objasnila sam mu da sam ja ozbiljna žena i da od toga nema ništa. Ja imam dečka

- Indira je predivna žena, neću posustati, na sve načine ću pokušati da je osvojim. Meni klinke ne trebaju, s tom pričom sam završio, želim ozbiljnu vezu - rekao je Santana i priznao da se kaje što je ispao neozbiljan zbog Mace Diskrecije.

- To mi je jedina greška u rijalitiju, nešto zbog čega se stvarno kajem. Nije mi trebalo da imam bilo šta s njom, a kamoli da dozvolim da me isprovocira toliko da je vređam i ponašam se nedolično - zaključio je muzičar.

Kontaktirali smo sa Indirom Reljić kako bismo proverili ove navode, a ona nam je potvrdila Borine navode.

- Bora i ja smo se sreli na jednom splavu, ja sam se samo našalila s njim, nisam odmah shvatila da je ozbiljan. Kada je iskazao svoje namere, objasnila sam mu da sam ja ozbiljna žena i da od toga nema ništa. Ja imam ozbiljnu vezu, ne treba meni nikakav marketing, a on neka ga pravi sa nekim drugim - poručila je Indira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading