SLOBA: Voleću te do kraja života iako sam potpisao papire za razvod!

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

16.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar potpisali su papire za rastavu braka, koji su predati sudu 13. jula u prisustvu zajedničkog advokata Vićentija Darijevića, ali pevač ne gubi nadu da bi mogao da se pomiri sa suprugom. Kako saznajemo, Slobodan je nakon sastanka sa advokatom zamolio Kristinu da nasamo porazgovaraju o svemu i tom prilikom joj otkrio svoja osećanja i pokajanje.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Naime, Sloba je više puta isticao da želi više od svega da razgovara sa Kijom i da reše neke stvari daleko od očiju javnosti. Takođe, rekao je da mu papir ništa ne znači i da će pričati s njom i nakon potpisivanja zahteva za razvod braka. Kako izvor za naš list navodi, ta želja mu se i ostvarila.

- Kako više nije mogao da izbegava potpisivanje papira jer je prošlo previše vremena, a pritisak javnosti je bio sve veći, Sloba je pre nekoliko dana teška srca prihvatio da se sastane sa Kijom i advokatom, koji je na ručak došao sa papirima za razvod braka. Susret je bio prilično emotivan i oboje su imali suze u očima, videlo se da imaju tremu od onoga što sledi. Advokat je pokušavao da ih oraspoloži, ali mu to nije polazilo za rukom. Sloba je uzdisao i sve vreme gledao svoju ženu, koja je izbegavala njegov pogled - počinje priču naš izvor blizak ovom popularnom paru i nastavlja:

- Nakon mučnog potpisivanja papira, Slobodan je pokušao da neobavezno ćaska s njom, a onda ju je zamolio da se njih dvoje vide nasamo, bez advokata i bilo čijeg prisustva, i porazgovaraju o svemu. Kija se prvo nećkala, ali pošto je i ona želela da raščisti neke stvari s njim, pristala je da se nađu uskoro. Sloba ju je zvao i molio da se vide, a kada su seli da razgovaraju, Radanović se otvorio i počeo da priča. Činilo se kao da je tek tada izbacio iz sebe sve što mu je bilo na duši. Rekao joj je da nikada ni prema jednoj ženi neće osećati ono što oseća prema njoj i kako ga razdvojenost od nje ubija. Izvinio joj se za sve nedaće koje je doživela od njega i od njegovih roditelja i obećao da će zauvek biti tu za nju, bez obzira na to šta se u budućnosti bude odvijalo među njima. Oči su mu bile prepune suza i jedva je pričao. Molio ju je da još jednom razmisli i da mu još jednu priliku da se promeni, da nastave tamo gde su stali pre godinu dana. Rekao joj je doslovce: "Zauvek ću te voleti, u mojoj glavi ćeš zauvek biti moja jedina žena. Razvod to ne može da promeni".

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Kristini je mnogo značilo što je Sloba napokon priznao koliko je loš bio prema njoj, ali mu je rekla da to nije dovoljno da bi se njemu vratila i da je prebiše povređena - završava izvor.

Pobednica "Zadruge" ostala je pri odluci da papiri za zahtev za rastavu braka budu predati sudu, ali iako će zahtev biti predat sudu na procesuiranje, isti uvek može da se povuče i da se prekine proces, te, po svemu sudeći, za Slobu još uvek ima nade.

Kontaktirali smo sa Kijom, koja nije želela da otkriva detalje njihovog razgovora.

- Napokon smo popričali. Detalje razgovora ne želim da iznosim u javnost, razumite me, to su neke stvari o kojima ni u "Zadruzi" nismo mogli da pričamo. Zadržaću ih samo za sebe, ali biću iskrena i reći ću da mi je značilo što je Sloba napokon priznao svoja osećanja - rekla je novopečena pevačica za Srpski telegraf.

Pokušali smo da kontaktiramo i sa Radanovićem, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ugo

16.07.2018 09:12

Uradili su pravu stvar posle svega!

Odgovori 35 3
blučanka

16.07.2018 12:15

Ko je onda iznio u javnost šta su razgovarali ako niko drugi nije bio prisutan sem njih dvoje. Priča za malu djecu. Završite već jednom sa tim i uživajte u popularnosti do nove zadruge, kada će novi akteri da okupiraju mnogobrojne domove Srbije. Laku noć Srbijo

Odgovori 36 5
skocko

16.07.2018 13:37

Sada se setio da je voli. A dok je bio u Zadruzi ponizavao je na najgori moguci nacin. Govorio da je voli kao coveka, da hoce da se zeni sa Lunom, pravio od Kije lazova,nije hteo da prizna poljubac, rekao da sve glumi.......A sada posto je izvisio i na drugoj strani , sada se setio kao da je voli. Dno od coveka.

Odgovori 43 0
branko

17.07.2018 10:45

@skocko - Sloba voli i Lunu i Kiju. Nije se opredelio za jednu od njih. Uvek je tvrdio da voli obe zene. A sad kaze da je najvise voleo Kiju. Po nasim zakonima ne mogu se imati dve zene.

Odgovori 11 0