VOJKE ŽENI SARU I NASTAVLJAJU ŽIVOT NA SELU?!

Autor:

Zadruga

15.07.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić i Vojke Đans započeli su svoju ljubavnu vezu u rijaliti programu "Zadruga", a ona funkcioniše i u spoljnjem svetu. Iako je razlika u godinama između njih velika, Sara i Vojke se odlično slažu i svakoga dana uživaju maksimalno u svojoj ljubavi.

Foto: printscreen/youtube.com
Sara i Vojke

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je snimila Saru u jednom tržnom centru kako razgleda nakit u zlatari, nakon čega su odmah svi pomislili da se Reljićeva udaje. Ona je za naš portal rekla kako smatra da je još uvek mlada za takav korak i da je sve u rukama njenog dečka Vojketa.

Izgleda da je reper opasno pao u iskušenje da oženi svoju devojku, a sve to potvrđuje prepiska između Sare i Vojketa, koju je pevačica i bivša zadrugarka objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Dođe mi da te oženim! - napisao je Vojke Sari.

- Samo ti dođe da me oženiš? - bio je Sarin odgovor.

Foto: printcreen/instagram
Sara i Vojke

- Pa šta, bole nas! - nastavio je reper.

- Idemo da živimo u neko selo i da pravimo kajmak - našalila se Sara.

- I da se ljubimo po ceo dan - bio je Vojketov komentar.

Njih dvoje su o svemu ovome pričali u ranim jutarnjim satima, što govori o tome da non-stop misle jedno na drugo, a da li će svoje planove ostvariti i život nastaviti na selu, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading