ČOLAK: Nije me Miki napravio!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.07.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti voditelja Ognjena Nestorovića bili su Andrijana Radonjić, Mina Vrbaški, Duško Radonjić, Milan Milošević i Bane Čolak, a oni su odgovarali na pitanja koja su im postavljali gledoci uživo u programu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com

U jednom trenutku pušten je snimak na kome je Bane bio veoma blizak sa bivšom cimerkom Nadeždom Biljić, a nakon što mu je ona okrenula leđa, Čolak je tada uzeo stvari u svoje ruke.

- Meni je to sve kul, ja sam radio to samo zato što sam se divno osećao. Ta druga strana, koja god bila od navedenih, isto je osećala. Nisam se čuo sa Nadeždom nakon izlaska. Super joj je nova pesma "Budale", čak se i pronalazim u njoj. Što se tiče toga što sam uradio sa Nadeždom, a nisam ništa. Ništa ružno nisam uradio. Nadežda i ja smo mogli da budemo zajedno, ali jednostavno nisu bili takvi uslovi - rekao je Čolak.

Bane je u nastavku komentarisao i odnos sa svojim nekadašnjim rijaliti drugom i Nadeždinim bivšim dečkom Mikijem Đuričićem, sa kojim je takođe trenutno u lošim odnosima.

- Čuo sam se sa Mikijem na Fejsbuku, rekao mi je da je ljut, da ne može da veruje da me je on napravio u rijalitiju. Hvala Mikiju puno što me je napravio. Voleo bih da me Miki dopravi. Mislim da me nije on napravio - dodao je Bane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading