Ovo su Mića i Jelena rekli jedno o drugom pre emisije koju je ona napustila!

Autor:

Zadruga

14.07.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađe širokih razmera između Lepog Miće i Jelene Golubović trajale su gotovo tokom celog njihovog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" u kojoj je zajedno sa njima gošća bila i Milica Dugalić.

Foto: printscreen/youtube.com
Jelena Golubović i Lepi Mića

Njihove rasprave dovele su Jelenu do toga da je ona u jednom trenutku ustala, skinula bubicu kojom je bila ozvučena i napustila studio, a Lepi Mića joj je i u tim trenucima upućivao komentare u svom stilu.

- Znate uvek kako je sa Mićom, uvek smo prva tri minuta ili prva tri dana dobri, a posle se ne zna... Sa nas dvoje se nikad ne zna, obično dobro sve krene, a posle bude svašta. Ja mislim da se baš nikada naš odnos nije završavao sa gađanjem stolicama baš u emisijama kod vas, ali u rijalitiju je bilo svega. Ima stvari koje nisu još zastarile - rekla je Jelena za Pink.rs.

- Pa Jelena Golubović je moj stari rijaliti suparnik, da ne kažem neprijatelj. Mi smo u žestokim svađama, u svemu se razlikujemo, ali imamo poštovanje jedno prema drugom, jer protivnika ipak moraš poštovati da bi to imalo neko značenje - izjavio je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sheki

16.08.2018 13:36

Jelena pukla. Nije vise bitna za rijaliti.