ADVOKAT PROGOVORIO O KIJINOM I SLOBINOM RAZVODU: Ovo su njihovi uslovi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Vićentije Darijević s kojim su se Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović danas sastali kako bi pevač potpisao papire za razvod, otkrio je sve o detaljima susreta najpopularnijeg rijaliti para ikada na ovim prostorima.

RepublikaFoto: facebook.com/Vićentije Darijević
Advokat Kije i Slobe poslao je saopštenje... Vićentije Darijević

Kijin i Slobin advokat je danas objavio fotografiju sa njima i time otkrio da su se sastali kako bi Sloba pristao da potpiše papire za razvod, dok je Kristina sve to učinila odmah po izlasku iz "Zadruge". Nakon što su potpisali, Vićentije je za Republika.rs" i "Srpski telegraf" obelodanio detalje sastanka:

- U toku današnjeg dana (13.07. petak) Kristina, Slobodan i njihov advokat Vićentije Darijević, sastali su se u jednom lokalu u Beogradu, kojom prilikom je fotografijom zabeležen ovaj susret. Tom prilikom je Slobodan potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru. Na izričit zahtev Kristine i Slobodana, ovo je učinjeno bez prisustva medija jer je postojala obostrana želja da se ovaj čin obavi u atmosferi bez tenzija - piše u saopštenju koje je poslao advokat Vićentije Darijević.

Foto: printscreen/TVPink
Nije bilo šanse za pomirenje... Kija i Sloba

Podsećanja radi, Kija i Sloba odluku o razvodu doneli su u rijalitiju "Zadruga" nakon neuspelog pokušaja da se pomire posle prevare koju je Radanović počinio sa blogerkom Lunom Đogani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ugo

13.07.2018 17:17

Nek im je sa srecom!

Odgovori 21 1