RAZVELI SE KIJA I SLOBA! Radanović potpisao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar i Slobodan Radanović danas su se sastali sa svojimm advokatom Vićentijem Darijevićem kako bi pevač potpisao papire za razvod.

RepublikaFoto: facebook.com/Vićentije darijević
Danas se sastali sa advokatom... Sloba i Kija 

Kako "Republika.rs" saznaje, Sloba je pristao da potpiše papire za razvod. Njih dvoje razvode se sporazumno, a kako nisu imali zajedničku imovinu ceo proces je olakšan.

Njihov advokat Vićentije Darijević se fotografisao sa oboje i obelodanio da je dan potpisivanja papira za razvod ovog popularnog para došao.

- Tampon zona - napisao je Vićentije kog je Kija nekoliko puta u rijalitiju "Zadruga" spomenhula i kog je zvala odmah kada je izašla iz šou programa kako bi što pre pokrenuo brakorazvodnu parnicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

13.07.2018 15:53

Kija se spasila. Oslobodila se kamena oko vrata.

Odgovori 52 7
Laza

13.07.2018 16:51

Sloba se spasio kvazi braka i napasti zvana Kija

Odgovori 9 41
Jeca

13.07.2018 17:07

Iako je Sloba pogresio i ogresio se o Kiju, zaista mi je zao zbog njihovog razvoda. Mogao je to spreciti samo da je podpuno ignorisao Lunu ne spominjuci je ni u kom kontekstu i po izlasku iz zadruge da je prekinuo svaki kontakt sa Djoganijevom i javno priznao da je ona bila njegova greska. Kija ga mnogo voli i mislim da bi to doprinelo da se predomisli i oprosti mu!

Odgovori 21 10