Ognjena i Gordanu posle emisije sačekalo nešto što su najmanje očekivali!

Autor:

Zadruga

11.07.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije "Premijera" odlučila je da proveri znanje naših poznatih ličnosti, pa je tako nastao segment pod nazivom "Premijerni dvougao". Prvi su se na testu našli voditelj RTV Pink Ognjen Nestorović i bivša učesnica "Zadruge" Gordana Džehverović.

Foto: printscreen/youtube.com
Ognjen Nestorović

Ognjena i Gordanu su nakon emisije "Zadruga - Narod pita" sačekala veoma zanimljiva pitanja, a sudeći po njihovim odgovorima Nestorović i Džehverovićeva su se odlično snašli rešavajući mozgalice.

"Što ga više ima, to ga manje vidiš" bila je prva mozgalica za Ognjena i Gordanu, na šta je Goca izjavila kako ne zna o čemu se radi, dok je Ognjen rekao da misli da je u pitanju mrak, što je i bio tačan odgovor.

"Pun sam rupa, a ipak držim vodu", glasila je sledeća mozgalica u kojoj se radilo o sunđeru. Ognjen nije imao odgovor, dok je Gordana mislila da se radi o buretu što nije bilo tačno.

Voditelj i bivša zadrugarka su na pitanje "Koliko krajeva imaju dva i po štapa" rekli šest, što je bio tačan odgovor. "Oguli mu kožu, on neće plakati, ali ti ćeš - šta je to?" bila je naredna mozgalica za ovaj dvougao, a luk je bio odgovor. Ognjen je rekao kako misli da se radi o pužu golaću, dok je Gordana izjavila da misli da je u pitanju tanjir.

Foto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

"Pripada samo tebi, a svi ga drugi više koriste od tebe" je bila naredna mozgalica u kojoj je tačan odgovori bilo ime, Nestorovića je to asociralo na mozak, dok Džehverovića nije znala odgovor govoreći kako ju je pitanje zateklo.

Makaze su bile odgovor na pitanje "Šta je to što zeva, a jezik nema", Ognjen je rekao kako nema odgovor na ovo pitanje, dok je Gordana mislila da se radi u cveću. Poslednje pitanje za ovaj dvougao glasilo je "Ako ste prestigli poslednju osobu u trci, na kom ste sada mestu", a njih dvoje odgovorili su tačno na ovu mozgalicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading