Ana Korać priznala da se ZALJUBILA, a onda otkrila koliko joj nedostaje Soraja!

Autor:

Zadruga

11.07.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaska iz Bele kuće Ana Korać se ne smiruje. Pored mnogobrojnih izlazaka, ona radi i na svojoj prvoj pesmi koju snima sa svojom cimerkom iz "Zadruge", Sanjom Stanković. Njihov prvi duet uskoro će ugledati svetlost dana, a Ana pred kamerama emisije "Ekskluzivno" nije želela da otkriva detalje ove pesme koja nosi naziv "Nuklearna bomba".

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Korać

Ipak, atraktivna crnka otkrila je jedan deo svoje privatnosti. Ona se zaljubila i trenutno uživa u društvu muškarca čiji identinet nije poznat.

- Nije da se nisam zaljubila, možda malo. Divan je dečko, pažljiv mladić, baš se trudi oko mene. Ne mogu da kažem da sam se zaljubila, ali prija mi. Idemo lagano, kod mene ništa ne ide brzo - rekla je Ana.

Koraćeva je i pre "Zadruge" javnosti postala poznata kao drugarica popularne starlete Soraje Vučelić koja trenutno boravi u Crnoj Gori. Ana je objasnila i koliko joj druženje sa Sorajom trenutno fali.

Stvarno mi nedostaje Sara, čujemo se svaki dan. Sve mi nedostaje, izlasci, druženje, spavanje - navela je Koraćeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading