(VIDEO) KONAČNO PRELOMIO: Sloba danas ZOVE ADVOKATA, evo šta će tražiti od njega

Autor: pink.rs

Zadruga

11.07.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Sloba Radanović gostovao je danas u "Novom jutru" Dee Đurđević i Predraga Sarape, gde je milionima gledalaca Televizije Pink otkrio da će uskoro potpisati papire za razvod braka od supruge Kristine Kije Kockar, kao i da će već danas kontaktirati advokata kako bi se dogovorio oko sastanka.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Sloba Radanović

- U korektnim smo odnosima, čujemo se, pitamo se kako si. Mi normalno komuniciramo. Ona je potpisala razvod braka, ali ja još nisam. Baš sam danas mislio da zovem advokata, ali sam morao u emisiju - rekao je Sloba, koji se osvrnuo i na trenutak kada da se Kristina pojavila u "Zadruzi".

- Očekivao sam da će da ona uđe i bio sam spreman, ali bilo je onako malo... Nije bila prijatna situacija. Nisam znao da joj se javim ili ne, mnogo je bilo neprijatno, ali na kraju je sve bilo super. Priznao sam šta sam u radio jer uvek stojim iza svojih dela - iskren je bio Sloba.

On se po izlasku iz "Zadruge" maksimalno posvetio svojoj karijeri koja je, kako kaže, uspela da ga "izvuče" iz privatnog problema o kojem duže od devet i po meseci bruji domaća javnost.

- Mislio sam da će mi duže trebati da se izvučem, ali me nastupi izvlače. Najviše mi traže "Stjuardesu". A "Nepristojna ponuda" je pesma koju sam dobio od Pinka, ali nikome nije posvećena, možda jeste rađena namenski zbog cele situacije, ali nije posvećena Luni - rekao je Sloba.

Njegovo gostovanje pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

11.07.2018 12:13

Pa potpiši više, Kija je potpisala pre 3 nedelje. Mučenik koristi razvod za marketing.

Odgovori 23 2
hehe

11.07.2018 12:25

Sloba se pali na Anabelu, a ne na Lunu.

Odgovori 21 3
ccccccc

11.07.2018 14:14

Sloba nije potpisao razvod da bi mu i Kijini fanovi dolazili na nastupe. Proračunat je.

Odgovori 20 2
skocko

11.07.2018 14:41

Hhahah da vidimo i to cudo. Moze da nadje vreme da ode da vidi njegove,da se vidi sa prijateljima a nema vremena da potpise razvod. Lazov. Koristi razvod za marketing. Nije mi jasno samo sto ne potpisuje. Daje izjave da mu je 5 minuta sa ljubavnicom bolje nego 5 godina braka, nece javno da kaze da voli Kiju, pa cemu onda odlaganje potpisivanja papira. Bas je los covek.

Odgovori 22 3