Matora priznala šta je doživela u klubu zbog Sanje!

Autor:

Zadruga

09.07.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković privukle su veliku pažnju javnosti kada su svojevoljno priznale da su jedna u drugu zaljubljene, a onda su pred milionskim auditorijumom započele i ljubavnu romansu u kojoj uživaju i u spoljnom svetu.

 

 

Bez filtera nama to ne treba... sreca,sreca,radost!

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана 26. Јун 2018. у 4:31 PDT

Spekulisalo se da će se na njihovu ljubavnu priču staviti tačka odmah po izlasku iz rijalitija. Međutim, Matora je demantovala sve navode, ali je priznala da je i ona na početku bila skeptična po pitanju njihovog daljeg odnosa.

- Iskreno, zbog toga sam se plašila kada smo izašle iz Zadruge onako ušuškane, ali da kucnem u drvo, mi super funkcionišemo. Sada zbog njene povrede skoro i da živimo zajedno, preselila sam se kod nje - rekla je Matora.

Kako je ova zadrugarka uspela da zavede jednu od atraktivnijih učesnica u Beloj kući, novinare je zanimalo kako ona reaguje na komplimente koje pristižu na Sanjin račun... Matora je sa ponosom priznala da je takve situacije ne iznenađuju s ozbirom na to da njena devojka izgleda perfektno, a onda je ispričala anegdotu koja joj se dogodila u jednom beogradskom klubu.

 

 

Moja jaca i lepsa polovina ❤❤❤

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана 23. Јун 2018. у 5:40 PDT

 

- Ima jedna zanimljiva situacija. Prilazi meni jedan dečko u klubu da se slikamo i pita me: Da li si ti sa Sanjom u vezi? Ja kažem: Da, što pitaš? I on me onako gleda čudno i pita me: Izvini, možeš li da mi daš njen broj? I ja sam se baš smejala, bilo mi je simpatično to, ja prihvatam svaki kompliment i prelepa je, stvarno. Na njoj je sve to šta će i kako će da se ponaša. Ja sam sve smanjila na minimum, a takva je i ona. Uopšte mi ne daje povoda za bilo šta. Jednostavno, našle smo neki kompromis - rekla je kroz smeh Jovana.

Iako se Matora trudi da svaki put svoju partnerku stavi u prvi plan, upitali smo je kako ona reaguje na svoje obožavateljke. Matora nije sakrila da joj se raznorazne situacije dešavaju, ali da sve poveri svojoj devojci kako zbog medija ne bi došlo do nesuglasica između njih dve.

- Ja sam nekako više bazirana na prijatelje. Ne radi me više to ludilo, ni poruke ne čitam. Za svakakve ponude koje dobijem ja kažem Sanji. Ako mi se neko javi ili pokuša nešto ili neka bivša devojka, ja to odmah spomenem - priznala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading