KIJA KOD LAVA PAJKIĆA: Volela bih da se Luna i Sloba POMIRE!

Autor:

Zadruga

08.07.2018

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji "Kontravizija", pobednica Kristina Kija Kockar govorila je o svom braku sa Slobodanom Radanovićem, kao i o mogućnosti da se pomire. Ona je istakla da su šanse da se Sloba i ona pomire veoma male, ali da ipak postoje. Međutim, nije isključila mogućnost ni da se Luna i Sloba pomire, a za to je imala oštar komentar.

RepublikaFoto: Promo foto
Kija Kockar i Lav Pajkić

Kija je istakla da Sloba mora da potpiše papire za razvod i da se njena odluka neće promeniti čak ni ako se budu videli:

- On će to sigurno potpisati, čak i da ne želi, ima pristisak javnosti, a i ja želim da potpiše. S jedne strane, to je bila njegova krivica, a sa druge, moj advokat je jednom to odložio. On može da potpiše papire i bez mene, treba mu 3 sekunde, ali želi da ja budem tu i da razgovaramo, još uvek razmišljam da li to da prihvatim - izjavila je Kockarova u emisiji Lava Pajkića.

RepublikaFoto: Promo foto
Nije sigurna da li će se razvesti od Slobe... Kija

Ona je govorila i o svom poslu i mogućnosti da se vrati pozivu stjuardese:

- Prestala sam sa letenjem, dala sam otkaz i vratila se u Srbiju jer sam htela da stvaram porodicu. Neću se vratiti sigurno, bar ne za sada. Naporno je to, nemaš privatan život ni slobodnog vremena.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba želi da je vidi... Kockarova i Radanović

Pobednica "Zadruge" ovu titulu bez dileme stekla je zahvaljujući javnoj prevari Lune Đogani i Slobe Radanovića, a Kiju je Lav pitao i da li je u kontaktu sa suparnicom, kao i da li misli da će se njen suprug i blogerka pomiriti:

-  Luna i ja nismo u kontaktu i nećemo biti. Čak i kad sam mislila da budem OK sa njom, sve se promenilo. Zbog cele situacije ne mogu da bude u kontaktu sa njom, pogotovo zbog vređanja koje se desilo pred kraj. Ja bih volela da se njih dvoje pomire, to je karma za oboje. Samo što dalje od mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

09.07.2018 13:30

Tako je Kija. Neka vide da zivot nije u Zadruzi, gde je sve besplatno i da se nista ne radi.

Odgovori 17 2