SLOBA JOJ ISPRIČAO SVE O ODNOSU S LUNOM: Teodora otkrila šta joj je pevač rekao u POVERENJU!

Autor:

Zadruga

08.07.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni akteri rijalitija "Zadruga", Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović i dalje intrigiraju naciju. I dok se Kija posvetila stvaranju pevačke karijere, Sloba nastupima, Luna je otišla na odmor, a šta se među svima njima zbiva otkrila je njhova cimerka iz rijalitija Teodora Džehverović.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Otkrila detalje razgovora sa Slobom... Teodora

Mlada pevačica je gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal" ispričala sve o čemu je proteklih dana razgovarala sa pojedinim učesnicima "Zadruge", a ponajviše sa Slobom Radanovićem s kojim je čak i nastupala u jednoj diskoteci:

- Ja sam želela da izađem i da vidim šta će da se desi. Unutra je teorija zavere. Sad kad sam izašla shvatila sam da im to nije trebalo. Sada nisu ni Luna ni Sloba dobri, ni Sloba ni Kija. Iskreno, ne mislim da je Kija imala neki cilj, ona je povrh svega pokazala svoje kvalitete. Vidim i da je Luna sjajno i da izlazi. Sa Slobom sam radila pre nekoliko dana. Nisam htela da ga opterećujem, pitala sam ga samo da li je okej. Rekao je da se čuje i sa Lunom i sa Kijom, ali je rekao da se neće pomiriti sa Lunom - otkrila je Džehverovićeva.

Foto: printscreen/instagram
Poverio se Teodori šta će biti s Lunom i njim... Radanović

Ona je ispričala i kako se na nju odrazilo učešće u "Zadruzi" kao i kakav je osećaj biti deo zatvorenog rijaliti programa devet meseci:

- Značila mi je podrška u smislu da me vrati u normalu. Ja sam se u jednom momentu izgubila, nisam znala ni gde ću ni šta ću. Ja sam mislila da ovde nema kraja i da nikada nećemo izaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

08.07.2018 16:50

On joj je rekao u poverenju, a ona je to rekla u Premijeri!

Odgovori 28 4
Mima

23.07.2018 21:56

Strasno!To bi u poverenju?Bas si pravi ortak!Ma nema sta!Skrati jezik,i gledaj svoja posla.Jos nisam cula da te je Luna pomenula!