MILAN O ZADRUGARKI: Nije HUMANO koliko je bila PRLJAVA!

Autor:

Zadruga

01.07.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" i po okončanju glavna je tema mnogih, a u javnosti se i dalje pojavljuju informacije koje gledaoci nisu uspeli da vide na malim ekranima. Jedna od tih je o tome ko je najmanje, a ko najviše održavao higijenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oni su se kupali... Milan, Sara i Vojke

Milan Milošević, novinar "Srpskog telegrafa" koji je zbog svog realnog rasuđivanja i fer igre u ovom šou programu dospeo do superfinala rijalitija, progovorio je o tome ko je u "Zadruzi" održavao higijenu, a ko baš i ne.

- Pričam o ličnoj higijeni, od samog starta jedina osoba koja nikada higijenu nije stavila u drugi plan je Milica Dugalić, svi ostali ukućani uključujući i mene, smo u momentima zaboravili da je to bitno. Gospođica iz Tuzle je toliko bila prljava da to nije bilo humano. Ja nikada nisam video da je otišla da se okupa. Nije vodila računa o sebi, nije želela da pere, u tiganju je kuvala kafu. Uvek je govorila kako nije ušla da bi čistila. Moraću nju da kažem - otkrio je Milošević svoje zapažanje o Maci Diskreciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije se složila s Milanom... Sara Reljić

Međutim, Sara koja je Macina bliska drugarica tvrdi da nije bilo baš tako:

- Ja jedino mogu da kažem za to kupanje. Ja sam videla da se devojka kupala. Od fanova je dobijala neke kupke, pa je cela kuća mirisala. To sam ja primetila, što Milan nije - istakla je Reljićeva.

O higijeni je komentarisao i Vladan Vojnović Vojke koji je tokom rijalitija ušao u vezu sa Sarom, pa je priznao da je on imao dobar motiv da se kupa:

- Ja sam morao da se kupam zato što sam imao devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading