Sara: VOJKE SE PROMENIO NAKON RIJALITIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.06.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju da je veza Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa bila najčvršća veza u rijalitiju!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sara Reljić i Vojke Đans

Njih dvoje su po izlasku iz Bele kuće nastavili da blistaju zajedno, ali nisu sakrili da im je bilo čudno kada su se, posle devet i po meseci, vratili u "spoljnji svet".

- Pa iskreno, jeste nam malo čudno, ali smo se već navikli. Bilo nam je najbolje prvo veče kada smo konačno shvatili da nema kamera i da možemo da se ponašamo kako hoćemo - rekli su Sara i Vojke.

Na račun njihove veze bilo je mnogo pozitivnih komentara, a je Vojke, između ostalog, ostao upamćen po smirenom stavu kojeg se držao gotovo u svakoj prilici. Nas je zanimalo da li se po pitanju toga nešto promenilo, a Sara se za portal Pink.rs pohvalila da je njihov razgovor izvan kamera i te kako potrajao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sara Reljić i Vojke Đans

- Bilo mi je čudno to što je krenuo da priča i onda se raspričao (smeh). Ne znam, to prvo veče smo ostali do osam ujutru i pričali smo o svemu i svačemu. To su sve neke teme koje nismo mogli u rijalitiju da pokrećemo. Nije mi ništa čudno što se njega tiče, baš je sve normalno kao i unutra - priznala je Sara.

Međutim, veliku pažnju privukla je i njegova staloženost kada su bili na meti žestokih prozivki, a naročito Sara koja je svim silama pokušavala da odbrani njihovu ljubav. Vojke je u više navrata ignorisao takve situacije, a mi smo je upitali da li joj smeta što je ona ta koja staje u odbranu svog dečka umesto da situacija bude obrnuta.

- Ja sam stekla utisak kao da ja branim sebe, a njega baš boli uvo da brani sebe. Tako da, ne znam da li sam ga nešto branila, a i iskreno nemam od čega da ga branim. Više se iskreno i ne sećam šta su oni nama pričali i onda vidiš koliko je sve to nebitno. Ja znam da su ljudi malo zamerili, ali nema potrebe da mene neko brani. Čak je i moja mama rekla da ja to ne volim, više volim kad odgovaram sama - rekla je Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading