ANABELIN MUŽ BACIO OKO NA ANU KORAĆ!

Autor: alo.rs

Zadruga

28.06.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać, učesnica rijaliti programa "Zadruga",otkrila je kako se snalazi u realnom životu nakon devet meseci rijalitija!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Ona je istakla da bi, da je udata, svog supruga ubila kada bi bio kao Sloba Radanović, a otkrila nam je i da nije prepoznala supruga Anabele Atijas, Andreja, kada joj se udvarao na finalnoj večeri „Zadruge“.

- Privikavam se na spoljašnji svet i mnogo mi je teško da se uhodam sa okolinom, da shvatim da konačno mogu da vidim svoje prijatelje. Još sređujem sve te silne utiske. Ušla sam da razbijem neke predrasude o sebi i u tome sam uspela. Sreću me bake, deke, mame i deca i čestitaju mi. Ostvarila sam cilj i sada svi vide ko sam zapravo ja - kaže Ana, koja se osvrnula i na ljubavni trougao Kija-Luna-Sloba:

- Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem, niti bih mogla da se nosim s tim. Da je moj muž kao Sloba, morala bih da ga ubijem! I njega i njegovu ljubavnicu. Ne bih ja to zaista mogla da gledam i da prihvatim da neko moj ide kod druge u krevet i pored nje spava - kaže Ana i priznaje da i te kako zna da iskoristi muškarce.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- U poslednje vreme ne mogu da se zaljubim i mnogo mi je veliki problem to što su mi muškarci dosadni i što nemam vremena za ljubavni život. Imala sam jednu veliku ljubav, iz te veze sam izašla povređena i od tada se nisam ni za koga vezala. Umem da budem i fatalna po muškarce i nije mi strano da ih iskorišćavam po svojim potrebama. Malo se poigram sa njima, pa napravim pauzu i tako u krug. Nije to ništa strašno - kaže Ana uz smeh i dodaje da je fatalna bila i po Andreja, supruga Anabele Atijas.

- Joj, istina je da mi je na jednoj žurki prišao Andrej da mi nešto kaže, ali nisam ga prepoznala. Tačnije, mislila sam da je to neki moj fan. Ispostavilo se kasnije da je Anabelin suprug. OK je dečko i to što me je gledao ne smatram lošim. To je sve normalno - kaže Ana za „Alo!“.

Iako je njenoj najboljoj drugarici Soraji Vučelić zabranjen ulazak u Srbiju zbog povezanosti sa kriminalnim miljeom, Ana kaže to nije uticalo na njihov odnos. 

- Upoznata sam, naravno, sa svim što se desilo i kažem vam - napravili su od komarca magarca. Soraja je i dalje moja najbolja drugarica i ta zabrana ni po čemu nije uticala na naše prijateljstvo, niti bi ikad tako nešto mogli da nas posvađa. Previše mi nedostaje i jedva čekam da je vidim - kaže Ana Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

28.06.2018 15:06

Evo nove Lune.

Odgovori 18 2
Jaca

28.06.2018 15:16

Ana osveti nasu Kiju. Rastavi ga od Anabele.

Odgovori 19 2
Relja

28.06.2018 15:55

Ana da li ti se svidja Atijas, Anabelin muz? Otmi ga.

Odgovori 19 2
Dile

09.07.2018 14:46

ha,ha,ha silkonka diže sebi cenu. pa mora d je zna iz klubova i dobro mu je poznato njeno "zanimanje", a drugrica je najbolja Soraja, proterana iz Srbije.... i ima zabranu ulaska, zbog "čestitosti"