MILJANA ULAZI U "ZADRUGU 2" S BEBOM!

Autor: Alo.rs

Zadruga

27.06.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva trudnica u rijaltiju bila je Miljana Kulić koja je u jednom i zatrudnela, a sada planira da uđe u "Zadrugu " i to s bebom koju će roditi 8. avgusta kada joj je termin.

Foto: printscreen/TvPink
Samo da se porodi, pa se vraća... Miljana Kulić

Kako se spekuliše, ona će ući u novu sezonu popularnog rijalitija koji se emituje na Televiziji Pink, a u jednom trenutku će se Miljani i bebi pridružiti i otac deteta Ivan Marinković.

- Miljana nije dugo razmišljala o ponovnom ulasku u rijaliti, tim pre što je dobila odličnu ponudu. Naime, Kulićeva je nekoliko puta u "Zadruzi" kroz šalu naglasila da bi pravo iz porodilišta sa bebom ušla u rijaliti, a to će se po svemu sudeći i dogoditi. Čim se završila prva "Zadruga", Miljana je ušla u pregovore za učešće u drugoj sezoni i relativno brzo se dogovorila s producentima o svim uslovima svog i bebinog boravka- naglašava izvor i dodaje da je Kulićeva imala posebne uslove, ovoga puta veće nego kada je ulazila kao trudnica u "Zadrugu".

Foto: printscreen/TVHappy
Imala je posebne zahteve.... Kulićeva

- Imala je posebne zahteve i kada se u četvrtom mesecu pridružila zadrugarima, pa je za razliku od ostalih učesnika, uvek dobijala veći budžet, sva tri obroka u toku dana, a roditelji su joj svake nedelje slali pakete s hranom, vitaminima i ostalim stvarima koje su trudnicama neophodne. Produkcija je u potpunosti ispoštovala njene zahteve i nema razloga da to ne urade i ovoga puta. Miljana će imati posebno opremljenu sobu u kojoj će biti krevetac za bebu, dok će dežurno medicinsko osoblje, zlu ne trebalo, biti stalno u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Cuppedia Team
Kulićeva neće biti sama... Miljana i Ivan

S obzirom na to da će beba u septembru, kada bi trebalo da počne "Zadruga 2" imati mesec dana, Miljana neće ući tada, a o terminu ulaska će se naknadno dogovoriti s produkcijom.

- I ovoga puta, Miljanin budžet za hranu neće zavisiti od volje drugih učesnika, već će se produkcija potruditi da ona i beba imaju sve što im je neophodno. U suštni, Miljana se dogovorila oko svih uslova boravka u rijalitiju, a jedino je ostalo da utvrdi tačan datum ulaska - otkrio je izvor koji dodaje da je i Ivanovo učešće dogovoreno:

Foto: printscreen/TvHappy
Ulazi sa Miljanom i bebom... Ponosni otac Ivan Marinković

- Ivan je nebrojano puta istakao da želi da ima bolji odnos sa drugim detetom i da mu je teško što se sa ćerkom Lenom ne viđa onoliko koliko bi želeo. Njegov plan je bio da nakon završetka rijalitija "Parovi" kupi garsonjeru u Beogradu i pronađe posao. Međutim, pre nego što je izašao iz vile u Zemunu, Marinkoviću je stigla ponuda za novi rijaliti. Nije se mnogo dvoumio, pogotovo kada je čuo da će u "Zadruzi" biti sa svojim detetom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading