(VIDEO) KIJA ZA RAZLIKU OD LUNE ZNALA SLOBINU NOVU PESMU: Šta bi to trebalo da znači?!

Autor:

Zadruga

27.06.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri najbolje plasirana zadrugara gostovala su sinoć u emisiji "Amidži šou"!

Foto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Teodora Džehverović, Sloba Radanović i Miljana Kulić porazgovarali su sa Ognjenom Amidžićem pred milionskim auditorijumom, otkrili svoje planove i ciljeve, ali i prve utiske nakon napuštanja Bele kuće.

Radanović je u emisiji izveo i svoju novu pesmu koju je dobio od produkcije televizije Pink "Nepristojna ponuda". Reakcije publike na ovu numeru su već izvanredne, a ono što je bilo potpuno neočekivano je reakcija njegove još uvek zakonite supruge, Kije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Kristina je već naučila tekst ove pesme, pa je pevala zajedno sa Slobom dok se Luna, sa kojom je Radanović prevario Kiju, nije oglašavala jer je očigledno tek sada čula pesmu svog bivšeg dečka.

- Baš me dobro vozi ova noć, baš me dobro vozi osećaj, a i tako mi se sviđa ta tvoja nepristojna ponuda - pevali su Kristina i Radanović.

Sloba je nakon ove, izveo i pesmu Ace Lukasa "Koma" a ovoga puta, sa Radanovićem su pevale i Kija i Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nevena

27.06.2018 15:28

Za razliku od Kije ona je cula ovo jos u zadruzi, danima joj je Sloba pevao ovu pesmu dok je uvezbavao pred studio, a finalnu verziju joj je otpevao tri dana pred kraj u holi Hotela Zadruga u ranim jutarnjim casovima :)

Odgovori 17 7
Relja

28.06.2018 16:15

@Nevena - Luna je mnogo puta cula ovu pesmu ali je nije interesovalo da je nauci.

Odgovori 11 0
Mila

27.06.2018 15:51

Kristiinin fan pokušasa da omalovžava Lunu.P roistakluk b ez obzira koje je struke Luna je lepotica , a ova kris joj ne može parirati ni u čemu, jdio jemanipulator i lažovžžena koja je varala u vezi i propalom braku, pa došla da e pere u Zadruzi i izigrava "povredjenu" ženu. Ona pored žene prave nije ni proš'la.Nema pojma šta je ljuav.Jedino što zna je da širi noge gde god stigne. Slobo progledaj konačno.... zar si slep kod sopvtenih očiju.

Odgovori 8 23