(VIDEO) LUNA O RATU ANABELE, SANJE I MATORE!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.06.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci TV Pink imali su prilIku da uživo u emisiji "Zadruga, narod pita" postave pitanja blogerki i bivšoj zadrugarki Luni Đogani. Gledateljka je pitala i Đoganijevu zašto njena majka Anabela Atijas ne prekine sa ratovima na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Videla sam pre 40 minuta da je ona objavila na storiju da će ona objaviti neku prepisku Sanjine mame o tom njenom pod navodnicima dečku. Zašto se više ne batali to? - pitala je gledateljka.

- Neće ona više da objavljuje. Završili smo mi sa tim. Završio se rijaliti, nema potrebe da se vraćamo na te priče. Ja želim da se završi to, da krenem svoj život dalje. Ne zanima me ni Jovana, ni Sanja, ni njena mama. To je moja majka, ja sam njeno dete i ne može da podnese da me neko vređa. Ja ću se potruditi da zaboravim na te stvari i da nastavim svoj život tamo gde sam stala - rekla je Luna.

Gledateljka je istakla i kako je dvadeset i četiri sata pratila rijaliti program "Zadruga" i poželela Luni da nađe muškarca o kojem mašta, ali i još nekoliko stvari.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

- Apsolutno te ne podržavam u svemu tome. I ja isto imam 22 godine. Želim ti i jednu Lunu Đogani u životu i svim gospođama koje te podržavaju u svemu tome. I izvini zbog svega ovoga što sam ti rekla, ali ja imam samo 22 godine - dodala je gledateljka.

- Ti ne poznaješ Lunu Đogani, kada je budeš poznala, možeš da je komentarišeš. Ja sam rekla da ne mislim da je to: "Imam 22 godine", opravdanje - izjavila je Đoganijeva.

Podsetimo, u toku sinoćnje emisije Anabela Atijas obajvila je na svom Instagram nalogu fotografiju koju je posvetila Sanji Stanković, a u superfinalnoj noći se svađala sa Jovanom Tomić Matorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading