OTKRILA DA JE LUNA ŽIVELA U BEDI: Ne možeš Kiji do malog prsta da priđeš!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.06.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su se sinoć uključivali u emisiju "Zadruga, narod pita" i postavljali pitanja Luni Đogani, koja je bila gošća voditeljke Dušice Jakovljević. U jednom trenutku uključila se gledateljka iz Niša koja je ušla u svađu sa blogerkom.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

- Samo da kažem da je Taš goreo, sada sam gledala, kada se Kija pojavila na sceni. Moram da kažem ovo što je ova devojka (Luna) iznela. To nije brak, to je urbani brak 21. veka! Devojko, ti se vraćaš na 18. vek sa Slobinim roditeljima da živiš i sarađuješ. Ti nisi naivna, ti si bezobrazna. Znaš li šta bi ti svaka druga žena uradila da je Kija? Žena pametna, obrazovana... Ti si Slobi govorila da želiš da budeš stjuardesa, da pevaš strane pesme... Ti si ljubomorna bila, ti si umirala od ljubomore. Ja sam čula kada si Slobi rekla: "Slobo, šta ti misliš da ja budem stjuardesa?", vrati, imaju snimci devojko! Mi smo tvoje bezobrazluke gledali. Ti si sedela na klupi za crnim stolom i naskakala na Slobu. Ti si govorila da ne možeš da je gledaš da sedi preko tebe - govorila je gledateljka.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Gledateljka je u nastavku rekla Luni i kako je Slobi pričala u kokošinjcu da želi da voli samo nju i nikoga više.

- Ti lažeš devojko i večeras. Ti večeras lažeš nas! Lažeš zato što slušaš tvoju majku i tvoja majka je to uradila. Nerviram se, jer i ja imam muža. Znaš šta bih ti ja uradila, onako ženski... Ostala bi bez te veštačke kose i dalje si bezobrazna i lažeš nas gledaoce. Sloba voli Kiju, ti ne možeš Kiji do malog nokta da priđeš! Ti nisi razmažena, ja znam kako si živela! U bedi si živela, roditelji se razveli... Njena mama pljuje nas gledaoce, pljuvala, pljuvala, ćerku podržavala. Što se nisi povukla kada je Kija ušla? Sada bi te Sloba voleo, a ne da mu ližeš palčeve tamo! Ja tebi ne želim sve najbolje! Nađi momka i nemoj da uzimaš tuđe momke - pričala je gledateljka.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Dok je gledateljka iznosila svoje mišljenje, Luna Đogani se često ubacivala komentarima kako više nije zajedno sa Slobom i poželela joj sve najbolje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading