Kija potpisala papire za razvod!

Autor: Z. S. R.

Zadruga

22.06.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kockar rešena je da okonča brak sa Slobodanom Radanovićem, koji ju je javno prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Kako Srpski telegraf saznaje, Kija se u petak sastala sa advokatom Vićentijem Darijevićem kako bi potpisala papire za razvod.

 Advokat savetovao Kockarevu da prvo porazgovara sa Slobom, ali ona nije htela ni da čuje

- Kija se videla sa Vićentijem i potpisala mu punomoć kako bi pokrenuo tužbu za razvod. Ona nije htela više da čeka ni dan jer je njena odluka konačna. Advokat ju je savetovao da sačeka još malo i da je bolje da prvo porazgovara sa Slobom, ali ona nije htela ni da čuje. Rekla je da tu nema više šta da se priča, te da u što kraćem vremenu želi da bude slobodna - otkriva izvor blizak Kockarevoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Kako dalje saznajemo, advokat je postupio po njenoj volji i odmah je sastavio tužbu, koja će u narednih nekoliko dana biti dostavljena Slobodanu. Inače, Kija i Sloba su nakon gostovanja u jutarnjem programu kratko popričali oko nagrade i dogovorili su se da neće deliti novac koji je osvojila, već da sve što je dobila ostaje njoj.

Ova saznanja potvrdila nam je pobednica "Zadruge".

- Slobodan i ja smo pričali i kad smo se sreli na Pinku i rekao mi je da neće tražiti ništa od moje nagrade, a drugu stečenu imovinu nemamo, prema tome, proces razvoda bi trebao da bude kratak - rekla je Kija za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Misel

22.06.2018 23:35

Tako je najbolje za sve.

Odgovori 12 0
Miksi

23.06.2018 09:03

Eh...Sada Miljana stupa u akciju na Slobodana! Ofarbaće Draginju i Duška u roze, pa i kuću. Ahahahahahahahahaha Patrijahalno vaspitan i spremna za psihijatriju Miksi!

Tijana

27.06.2018 09:46

@Miksi - Dobar smesan komentar. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!