S*ks, misterija, histerija: ŠTA JE FILIP IMAO SA KIJOM? I da li će toga biti još?!

Zadruga

22.06.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Đukić ostaće upamćen po burnoj vezi sa devojkom Marijom Anom Smiljanić, ali i misterioznom odnosu sa Kristinom Kijom Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Iako Kija negira da su njih dvoje bili intimni, on tvrdi suprotno i dodaje kako mu je ona još dok su bili u dobrim odnosima obećala nešto više kada izađu iz rijalitija, aludirajući na seks.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Ana Smiljanić

 Na pitanje da li će se nakon "Zadruge" pre čuti sa Kristinom ili Marija Anom on odgovara:

- Sa Marija Anom sam se već čuo, mi ćemo ostati prijatelji - pohvalio se Đukić, mada je njegova bivša u mnogim intervjuima naglašavala kako oni nisu u kontaktu!

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Filip se na finalu srdačno pozdravio sa Gagijem Đoganijem, tatom Lune Đogani, i u par navrata naglasio da mu je Sloba favorit, te zbog ovoga, ali i mnogo čega drugog verovatno pada u vodu sve ono što mu je Kija navodno šaputala ispod jorgana!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marinela

22.06.2018 15:39

Taj Filip je najobičniji lažov, prevarant, kradljivac, pijanica i narkoman.

Odgovori 58 16
Kata

23.06.2018 08:20

@Marinela - Filip laze po uputstvu Anabele jer je on njen i Gagijev kucni prijatelj. Anabela i on intimni prijatelji.

Odgovori 24 4
guarana

22.06.2018 19:10

Ali zašto branite Kiju i vičete da je Filip lažov, kada je Kija sam priznala Slobi, kada su bili u hotelu sami, da je imala s.x sa Filipom, i to je Sloba, nekoliko puta javno, za stolom, u Zadruzi rekao?

Odgovori 4 24
Meli

22.06.2018 23:49

Filip kucni prijatelj sa Gagijem. Dogovoreno da se diskredituje i osramoti Kija po svaku cenu. Za dogovor znali Sloba, Miki, Bora i iz Produkcije kamerman koji je klatio kameru. Jos neki zadrugari su bili zaduzeni da budu uz Lunu a protiv Kije. Anabela isplela citavu spijunsku mrezu u Zadruzi, u Produkciji i van Zadruge. Sve je znala unapred sta ce se desavati i ko ulazi u Zadrugu.

Odgovori 27 4