Radanović: Za deset dana ću znati da li ću biti sa Kijom ili Lunom!

Autor:

Zadruga

21.06.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović završio je ovo takmičenje kao četvrtoplasirani. Na početku smo ga pitali da li oseća osudu javnosti zbog toga što je u rijalitiju prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani:

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

- Ne zanimaju me osude, važni su mi moji roditelji i prijatelji, oni znaju kakav sam ja čovek i oni će uvek stati uz mene u bilo kojoj situaciji. Ništa nisam namerno uradio, sve sam radio srcem i iskreno. Ako će me neko zbog toga osuditi, onda nemam šta da kažem.

  • Kako gledaš na Kijinu pobedu?

- Meni je jako drago zbog Kijine pobede jer smatram da je ona to zaslužila više od bilo koga. Postoje i drugi ljudi koji su možda trebali da pobede, ali smatram da ih je progutala ova cela priča koja se odvijala između nas.

Kristini neću tražiti deo para od njene nagrade

  • U "Zadruzi" si pokazao prilično mračno lice bez mnogo pesme i smeha. Da se nije desila afere "trojka", kakav bi bio u rijalitiju?

- Bio bih pozitivan, pevao bih mnogo više, smejao bih se. Unutra sam se povukao u sebe.

  • Sa kojom od dve žene odlaziš na kraju cele ove drame koja se odigravala poslednjih devet meseci?

- Idem sa svojim roditeljima. Ne znam da li u Zrenjaninu ili ovde, ali jedva čekam da osetim svoj krevet. U ovom trenutku samo želim da sebi dam nekoliko dana oduška, da dođem sebi. I ja sam živo biće. Osuđivao sam sebe zbog svega što se desilo. Stvarno mislim tako. Treba mi prostora da odmorim mozak. Posvećujem se roditeljima jer su propatili zbog mene. Za dalje ne znam. Nemam plan. Za deset dana ću znati sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar
  • Šta si sebi najviše zamerio?

- Najviše sam sebi zamerio što sam dozvolio da se svađam sa ljudima. Svaki put kada sam se nekom pravdao. Za nervne slomove koje sam imao. Kajem se što sam sebi polomio ruku. Imao sam i operaciju. Išao sam srcem. Nikada nisam imao nameru da nekoga povredim.

  • Tukle su te i Kija i Luna, nisi reagovao.

- Nisam regaovao jer to tako treba. Nikako ne bi smelo da bude suprotno. Sebi bih odsekao ruku da sam reagovao na njihove udarce. Ja se nikada nisam potukao u životu. Opravdavam ih zbog svega što su uradile.

  • Kada sumiraš utiske, koga si najviše povredio u rijalitiju?

- Kristinu sam najviše povredio u celoj priči. Nakon toga sam povredio i Lunu.

  • Pre ulaska u "Zadrugu" si izjavio da se sve stečeno u braku deli. Da li ćeš Kiji tražiti pola novca od pobede?

- To je zaista bila šala. Mene ne zanima da bilo šta delim sa njom. Želim da svako od nas nađe svoju sreću. Potrudiću se da budem srećan. Za ovo što sam ja uradio ne postoji alibi jer sam bio sebičan i mislio sam samo na sebe.

  • Da li misliš da 50.000 evra može da joj nadomesti sav bol?

- Naravno da ne može. Nikada joj ništa neće nadoknaditi emotivni bol.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani
  • Neki kažu da si ti zapravo prva nagrada onoj kojoj budeš pripao?

- Ja ne mislim tako (smeh).

  • Od produkcije televizije Pink dobio si pesmu "Nepristojna ponuda". Da li ti se pesma dopada?

- Drago mi je da sam bar pesmu večeras ispromovisao, ali i to mi je sve delovalo nestvarno, nisam ni čuo kako je zvučalo, naučio sam je onako mehanički da je otpevam. Zahvalan sam celoj ekipi koja je radila pesmu, posebno Marini Tucaković, koja je radila u tom lošem stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nickname

21.06.2018 19:23

Majka njegova je sinoc rekla - bice svadbe, prsten je spreman - tako da, nece on nista znati!

Odgovori 46 1
gagica

07.07.2018 13:58

@Nickname - Evo proslo 17 dana a lazov Sloba jos nista nije odlucio. Prevarant vrhunski.

Poaro

21.06.2018 19:55

Čekajte da pogleda snimkove pa će znati. Ja ću vam reći biće sa Lunom kratko i tajno a kod Kije nema sta da traži jedino da je moli da prolongira razvod dok ne okači Lunu.

Odgovori 33 2
Marina

21.06.2018 22:39

Ma koga vise zanima sa kojom bi bio ovaj bizgov.Jos mu nisu javili da se on vise tu nista ne pita,barem kada je Kija u pitanju a Luni neka vodi kuci da Draginji osvetla obraz.Samo moje oci da ih vise ne gledaju,

Odgovori 32 0