IZA KULISA ZADRUGE: Ovo niste mogli da čujete u prenosu finala popularnog rijalitija

Autor: Republika

Zadruga

21.06.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadruga 1", najgledaniji rijaliti u ovom delu Evrope završen je pobedom Kristine Kije Kockar, ali i dan nakon spektakularnog finala prašina se nije slegla i ovoj šou i dalje je u centru pažnje javnosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suparnice: Luna Đogani i Kristina Kockar

Reporteri portala Republika.rs, koji su u sredu do kasno u noć pratili sva dešavanja u Beloj kući, došli su do šokantnih saznanja koja niste mogli da vidite i čujete u prenosu ovog takmičenja.

Jedno od pitanja koje se i dalje postavlja i i dalje intrigira javnost jeste i ono da li će pevač Sloba Radonović da se pomiri na zakonitom suprugom i osvajačicom 50.000 evra Kristinom Kijom Kockar. Odgovor na ovo pitanje tokom superfinala dao je i Slobin brat, koji je, kako se reporterka portala Republika.rs lično uverila, doslovce poručio:

- Sloba bi bio sa Kijom kada bi mogao da bude siguran da ona nema dva momka - poručio je u jednom razgovoru Slobin brat, a čemu je prisustvovala naša novinarka.

To, međutim, nije sve. Iza kulisa "Zadruge" dogodilo se još mnogo toga, učesnici i članovi njihovih porodica dali su iznenađujuće izjave, a od mnogobrojnih pikanterija izdvajamo i izjavu majke Miljane Kulić, koja je osula drvlje i kamenje po ocu Miljaninog deteta Ivanu Marinkoviću.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Završila kao peta i dobila automobil: Miljana Kulić

- On je izbrisan iz života moje ćerke i mog unuka - rekla je između ostalog ona. Sa druge strane, Siniša Kulić, Miljanin otac nije želeo ništa da komentariše, jer, kako nam je rekao, "nije u stanju ništa da priča pošto je operisan".

Pored toga, ništa manje zanimljiva je i izjava Andrijaninog oca, Duška Radonjića, koji je poručio da ako njegov "zet" Nemanja Đerić Đekson bude nastavio da konzumira marihuanu, on će stati na put između njih.

- U tom slučaju, neću podržati njihovu vezu - direktno je saopštio Radonjić.

Kako saznajemo, sama Andrijana se nije čula sa Đeksonom nakon njihovog napuštanja rijalitija.

- Nisam se čula sa njim. Ostavila sam ga da se vidi sa društvom. Još uvek nismo ništa pričali o budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nidža

22.06.2018 14:34

Slobin brat je gori od Slobe. A sestra je još gora.