ĐUBRE PODMUKLO: Zadrugari ŠOKIRANI zbog onoga što je Luna uradila Kiji!

Autor:

Zadruga

20.06.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović nakon svoje rođendanske žurke, pukao je balon u kome su se nalazili manji baloni sa fotografijama. To je učinio zajedno sa Lunom Đogani, koja je kasnije uradila nešto što je šokiralo sve zadrugare.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba i Luna

Naime, Đoganijeva je uzela Slobinu fotografiju iz detinjstva i po mišljenju većine, drsko je uručila Kristini Kockar koja je zbog ovoga bila na ivici suza. Celu situaciju komentarisali su ukućani koji su sedeli sa Kijom u dvorištu.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija drži Slobinu sliku

- Kakvo đubre podmuklo! Šta joj bi? Ili je poremećena ili je... ne znam. On pukao balon i gleda slike sa njom. Šta joj bi Milane? Objasni mi, ti si stariji! Luna će da daje ženi njegovu sliku, Kija ima milion albuma i sve. Kija, da li je realno ovo? - rekla je Miljana.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

- Luna se zatrčala iz kuće, smeje se i daje Kiji Slobinu sliku kada je bio mali. Ne znam šta joj bi, provocira. Rekla joj je: "Evo ti ova slika". Neka se j*bu, neka rade šta hoće - izjavio je Milan.

- Šta te briga, ideš kući danas. Daj da vidim tu sliku. Bože ne liči na sebe, o kakav je - tešila je Ana Kiju.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba i Luna

Kija je zatim fotografiju koju je dobila od Lune stavila u deo gde stoji bubica, a Milan Milošević je otišao kod Lune i Slobe i pričao sa njima upravo o fotografijama. Kasnije su Sloba i Luna zajedno u spavaćoj sobi ponovo gledali ove fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jasna

20.06.2018 12:34

A ko je nju (Lunu) imao da vaspita?! Ostaviti dete sa 13-14 godina samu da se snalazi kroz zivot, u trenutcima kada su joj roditelji bili naj potrebniji,....Ja je NE opravdavam! Zato jeste, bezobzirna, bezobrazna, samovoljna, lenja, ...misli da je faca ako nekome otme nesto, ako u nedostatku necije paznje urla, histerise,...Luna nije zivot TO sto ti radis, navlacis na sebe samo bes, gadjenje, mrznju,....

Odgovori 19 0
Kika

20.06.2018 14:21

Ne moze se graditi sreca na tudjoj nesreci.

Odgovori 20 0
Marina

20.06.2018 15:56

Da li je za ovo potreban komentar???Nije,sve je sama rekla o sebi!!!

Odgovori 19 0
Nickname

20.06.2018 17:35

Svaka cast Kiji sto nije reagovala! Luna je na nju ljubomorna i zna da, bez obzira sta Sloba govori, ima tu jos nesto. Prvo je morala da sabije nekoliko limenki ... mislim da ona ima i problem sa picem, pored svih gore navedenih (Jasna objasnila!) Ako Srbija bude dozvolila Anabeli da kupi pobedu Lunu veceras, onda smo, sasvim sigurno, izgubili sistem vrednosti!

Odgovori 20 0