ANABELA OTKRIVA: Sloba i Luna se vole, Draginja i ja im želimo VENČANJE!

Autor:

Zadruga

20.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas, majka jedne od najpopularnijih zadrugarki Lune Đogani, već danima prolazi kroz vrlo teške trenutke zbog svega što njena mezimica proživljava u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas otvoreno o vezi Lune i Slobe

Naime, dani joj se svode na iščekivanje velikog finala i završetka "Zadruge", te i konačnog raspleta čitave situacije koja je vezana za odnos njene ćerke i dečka Slobodana Radanovića, ali i i njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar. Atijasova je rešila da ponovo progovori o svom sastanku sa Slobinom majkom Draginjom, pa je poručila da su sve teorije zavere koje se mogu videti na društvenim mrežama, a tiču se njihovog susreta, netačne, kao i da je njihov razgovor bio prijateljski i pun razumevanja i podrške koju su uputile jedna drugoj.

RepublikaFoto: instagram.com
Otkrila o čemu su razgovarale... Draginja i Anabela

- Ja ne znam zbog čega se odmah kuju teorije zavere oko toga koji je razlog zbog kog smo se Slobini roditelji i mi našli u kafiću usred Beograda. Draginja je žena koja je bolesna i imala je lekarsku kontrolu u Beogradu, i ona kao majka nema šta da mi zamera, a ni ja njoj. Kao majka je pozvala da prijateljski popijemo kafu. Naša deca su zajedno prošla pakao, a i mi kao porodice sa njima. Ne vidim šta je loše u tome da dve majke koje štite i bodre svoju decu popiju kafu - objasnila je Anabela povod njihovog susreta i nastavila:

Nakon svega što se desilo, verujem u njihovu ljubav. Prošli su kroz pakao, a i mi, njihove porodice, zajedno sa njima

- Nakon svega što se desilo proteklih dana, sada mogu da kažem da iskreno verujem u Slobinu i Luninu ljubav i verujem da će svojoj ljubavi dati šansu kada izađu iz rijalitija. Ljubav je zakon koji pobeđuje sve druge zakone i verujem u ljubav, uvek sam za ljubav. Mi im želimo i venčanje ako oni tako reše. Draginja i ja smo pričale da treba da se drže zajedno i ostanu zajedno jer su prošli mnogo toga lošeg u rijalitiju i sigurno će se stvari promeniti kada izađu - rekla je Anabela i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Da li će se pomiriti...Luna i Sloba

Atijasova: Draginja i ja smo pričale da treba da se drže zajedno i ostanu zajedno jer su prošli mnogo toga lošeg

- Moja ćerka je stalno napadnuta. Ljudi govore strašne stvari. Kažu da od sebe pravi žrtvu plakanjem zbog ljubavi za koju je mislila da joj izmiče i odlazi od nje. O svadbi je prerano pričati, neće oni moći racionalno da razmišljaju bar neko vreme, dok se ne oporave od svega što su prošli, ali ako to bude njihova odluka, porodice će biti uz njih. Mi smo samo roditelji koji vole i štite svoju decu, pa ne vidim šta je tu za osudu - zaključila je Anabela.

Više detalja pročitajte u "Srpskom Telegrafu"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Slavica

20.06.2018 06:23

Prvo, vredjas produkciju I Pink, koji debelo placaju sve vas,, a drugo, juce received da si jpj pomogla pko lekarske kontrole. Sada vidim zasto time cerka toliko laze. Sastavi se Zeno, ako imas kapacitet I drzi se jedne price.

Odgovori 98 6
Nale

20.06.2018 06:54

Ovo je uzas na sta su spremne ove dve porodice.Samo sebe gledaju..Meni je ovo zastrasujuce

Odgovori 107 5
Biba

21.06.2018 17:34

@Nale - A Kija na sta je spremna to ne vidite????

Odgovori 1 13
Dragan Niš

20.06.2018 07:09

Ova je kao krpelj!!

Odgovori 85 5