ONA SVE ZNA! Andrijana otkrila da li će LUNA I SLOBA BITI ZAJEDNO!

Autor: S. Stojanov - D. Lukić

Zadruga

19.06.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić ekskluzivno za Srpski Telegraf i Republika.rs nakon izlaska iz najpopularnijeg rijalitija u regionu progovorila je o odnosu Slobe Radanovića sa njegovom suprugom Kijom Kockar, ali i o mogućnosti da nastavi vezu sa Lunom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Bila svedok svega... Andrijana Radonjić

S obzirom na to da je bila veoma bliska sa Lunom Đogani, Andrijana je ispričala kako se Đoganijeva proteklih dana osećala i otkrila da li će Sloba biti s njom, budući da njihove majke Anabela Atijas i Draginja Radanović planiraju čak i njihovu veridbu: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A oni se jutros mirili... Luna i Sloba

- Radanović neće ostati ni sa Đoganijevom ni sa Kristinom, to je sigurno. Najbolje za njega je da bude sam kada izađe jer u paru bilo sa Kijom ili Lunom ne funkcioniše baš najbolje, što smo mogli da vidimo. Niko od njih nije loš, ali u paru jedno na drugo loše utiču i daju lošu sliku. Ja bih volela da svako od njih bude srećan, mislim da zaista to zaslužuju svo troje. Mislim da Sloba ne zna koga voli i da su mu emocije potpuno izmešane. Meni je mnogo žao Lune, poslednjih dana se jako nasekirala i isplakala, baš mi je bilo teško da je gledam tako tužnu - rekla je Andrijana i osvrnula se na svoj ljubavni trougao sa Đeksonom i Minom:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona ostaje sa Đeksonom... Andrijana

- Izjave Mine da sam uštipak ne želim da komentarišem, ona je klasa ispod mene. Sve je pokazala svojim učešćem, bolje da ja njoj ne dajem nadimak. Rekla je da sam ja za kuhinju, a ona za krevet. Pa, ja možda naučim da budem i za seks, a ona nikad neće naučiti kako je biti voljen i biti sa nekim u vezi. Đeksonu želim neku od nagrada i jedva čekam da izađe da budemo zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mauricijus1

19.06.2018 20:00

Bravo devojko.Divna si!

Odgovori 18 17
Biljana

19.06.2018 20:31

Jadnica baš

Odgovori 17 14
Djordje

20.06.2018 19:08

Zna za druge a ne zna da ce nju Djekson ostaviti cim je pljasne nekoliko puta.

Odgovori 13 0
VeronikaStar

22.06.2018 18:55

Ova domacica je najveci smor koji je bio u zadruzi. Ona zna sta ce balvan i dzoger!!???A sta ces ti ???? To ne znas. Znam ja, tebi je najbolje da se vratis kuci, udas se, rodis decu i kuvas rucak. Ti i Djekson ste najsmesniji pokusaj urbanizacije provincije.....