LUNA SE POHVALILA: Živela sam s DEČKOM U OSMOM RAZREDU!

Autor:

Zadruga

19.06.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "zadruge", Luna Đogani koja je popularnost stekla kad aje uplovila u vezu sa oženjenim pevačem SLobodanom Radanoviće, u nekoliko navrata otkrivala je detalje iz života članova svoje porodice, ali i iz svog.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Već je stiigla i da živi s dečkom... Luna

Luna je tokom prethodnih devet meseci najpre pričala kako je njen tata, Gagi Đogani krao kad je bio mali, a kasnije otkrila i da je pušila marihuanu sa majkom Anabelom i očuhom Andrejem Atijasom.

Ona je sinoć govorila o sebi, pa je zadrugarim priznala da je sa 14 godina živela sa dečkom, kada se njena majka Anabela preselila u Bosnu zbog udaje za Andreja Atijasa.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
A s mamom i očuhom konzumira marihuanu... Anabela i Andrej Atijas

- Bio je kod mene stalno. Praktično smo živeli zajedno, svaki dan je bio u mom stanu i spavao je kod mene. Moji su tada bili u Bosni - prepiričavala je Đoganijeva.

A onda je otkrila i zbog čega joj je ta veza propala:

- Ja ulazim u toalet kafića ispod moje zgrade, kad tamo imam šta da vidim! On se ljubi s mojom drugaricom. Zalupila sam mu vrata ispred nosa i pobegla u stan - ispričala je luna dok su učesnici rijalitija ostali u čudu što zbog činjenice da je kao maloletnica živela  momkom, što zbog njenog odabira prijatelja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Došla da se pomiri s njim, on je oterao... Luna i Sloba

Kada je ispričala svima ovu priču, odlučila je da poseti Slobu u sobi za rehabilitaciju, a on ju je surovo izbacio:

- Imam samo još dva dana da budem pored tebe - rekla je Luna, a Sloba joj je rekao da će razmeniti brojeve.

- Ne! Ti bi da me vidiš, da budeš nakratko srećan, a ja da patim - rekla je ona, a Radanović se naljutio na nju i isterao je iz hotela.

- Ako posle svega misliš da ti ja želim loše možeš da od*ebeš iz ove sobe. Je l' shvataš ti tu priču? Sve što sam uradio u ovom rijalitiju sam uradio zbog nas, da bi se ti lično popi*ala po svemu. K*nja mi se više. Tebi će da bude žao, nemoj da govoriš da će meni da bude žao. Sve što sam imao pre ovoga sam žrtvovao, jer sam zavoleo tebe. Ja sam život žrtvovao zbog tebe. Izađi napolje, mrš! Ako tako misliš, ti si go*no smrdljivo, mrš! Je*em li te, mrš. Ja sam sigurno tebe iskoristio, hajde skloni mi se. Sve sam uradio zbog tebe i mene

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading