Miljana ispričala kako je bio prijavljen njen nestanak, Marko plakao od smeha!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je tokom svog petomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju svojim anegdotama nasmejala širi auditorijum, a ono što je posebno privuklo pažnju svih jeste njena hrabrost da se usudi na nešto što niko nikada ne bi ni pomislio.

Foto: printscreen/youtube.com
Miljana i Marko

Međutim, ona je pred spavanje razgovarala sa Markom Miljkovićem, a onda mu je ispričala kako su njeni roditelji prijavili njen nestanak.

- Ja sam uvek bila dete za primer, kad mi kažu da sam kući u 00h, ja dođem u 5 do 12. Ja sam jednu noć ostala duže i bila sam nedostupna i moji tad prijave da sam nestala. Međutim, posle dva ili tri meseca moj tata išao sa kumom na more, a mama i ja smo išle autobusom. I na granici kažu da je prijavljen nestanak ove devojke, nisu znali da li su u braku ili su razvedeni, pa moramo da se vratimo u Niš. U tom momentu moja majka kaže: Mog supruga možete pozovete, ona je nenormalno dete. Oni nas puste, sva sreća. Mogli su da nas deportuju zbog gluposti. To je bilo zato što su prijavili moj nestanak, zamisli - ispričala je Miljana.

Marko nije mogao da veruje šta mu je Kulićeva ispričala, a zasigurno će i vas nasmejati do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading