Sloba otkrio: AKO MI SRCE KAŽE DA SE POMIRIM SA KIJOM , POMIRIĆU SE!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija i Sloba ne mogu da sakriju da im je teško zbog poslednjeg velikog sukoba koji se među njima dogodio, a pevač je priznao da bi od supruge zatražio novu šansu nakon završetka rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Novinari su sinoć postavljali pitanja zadrugarima, a na početku ih je zanimalo da li bi Kija dala novu šansu Slobi ukoliko bi se on iskreno pokajao i izvinio joj se.

- Hvala na pitanju, to bi bila treća šansa. Iz mene ne govori ni ljutnja ni bes. Ne bih mu pružila šansu, popričala bih, ali mu ne bih pružila šansu. Ne znam šta bi trebalo da uradi da bi meni promenio mišljenje, tako da u ovom trenutku mu ne bih pružila šansu sigurno. Ja njega volim i sve to, ali tako je najbolje za mene, ja moram da mislim na sebe. Boleće, i trebaće mi vremena da prebolim, ali tako je najbolje. Teško mi je da mislim da će biti sa nekom drugom, sa Lunom. Bar će neki se*s pasti između njih dvoje. Teško će mi biti, ali posle svega što sam videla, ja ni ne komuniciram sa njim i smatram da je najbolje da se sklonim od svega toga jer je to loše po mene i neću da budem nesrećna. Neću da budem pored takve osobe, ne želim da ostanem ni prijatelj sa njim - rekla je Kija.

Foto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Kija Kockar

Sloba je bio razočaran i snužden zbog ovakvog njenog odgovora.

- Ja ću poštovati svaku njenu odluku. Meni je krivo što ne komuniciramo normalno, ali eto, ispostavilo se da to tako ne može. Došlo je do konfilkta, to je ružna slika koja je prikazana. To što sam je povredio, verovatno zbog toga ne želi da bude ni prijatelj sa mnom. Ja želim njoj sve najlepše u životu. Moraćemo bar jednom da se vidimo napolju da bi pozavršavali to što imamo. Ja sam joj rekao da će moći da računa na moju pomoć, to je i ona rekla, ja i dalje stojim pri tome. Ja njoj želim dobro, želim joj da bude srećna - rekao je pevač.

Zatim je njemu postavljeno pitanje da li bi od Kije zatražio drugu šansu, ukoliko bi nakon izlaska shvatio da je pogrešio i da je voli, i da li bi u njegovom slučaju pobedio ponos ili ljubav.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja sam uvek slušao srce. Ako mi srce bude tako reklo, ja ću se pokajati i to ću joj reći - rekao je Sloba, a Luna Đogani bila je vidno neraspoložena kada je to čula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading