Radanović je terao da prizna svoje grehe: Kija POBESNELA PA ISTUKLA SLOBU!

Autor:

Zadruga

16.06.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se danas žestoko posvađali!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kija i Sloba su komentarisali na koji način su dopirneli rijalitiju, međutim Kristini se Slobino izlaganje nije dopalo, te je počela da se svađa sa suprugom! Radanović je u napadu besa spomenuo Kirstinin moral koji joj je toliko branila svih meseci tokom učešća u rijaitiju "Zadruga".

- Šta ti je to zaparalo uši? Ti si izašla iz sobe i prozvala me! Šta u mom govoru nije bilo po tvojoj volji? -pitao je Sloba Kiju.

- Skloni se, molim te! Ti si do ja*a! Samo se skloni od mene!" vikala je Kija. Kockareva je dodala kako Sloba gleda da izvuče korist iz cele situacije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Samo ne treba da pričaš o meni, imao si devet meseci da se pokažeš,a sada se pereš preko mene! Svi smo mi najgori, a ti si do jaja! - vikala je Kija.

- Što ne priznaš sve? Sve što si lagao! Treba da te bude sramota! Što ne pričaš šta si mi pričao? Rekao si da želiš da osvojiš prvo mesto! Rekao si kako želiš da osvojiš orvi mesto, a ja drugo, pa da sve ostane u braku, da sagradimo imperiju! Upravo si rekao da je sve namešteno! Ti sbolestan, kunem ti se - pričala je Kija.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Ja ne znam zašto se ja nerviram zbog svega ovoga, nemoj da mi morališeš! Nemoj da mi glumiš moral, priznaj bolje ti je! - nastavio je Slobodan.

- Ti znaš šta je istina i treba da te bude sramota što mene napadaš! Bog sve gleda, već ti se sve vraća! Od*ebi od mene više - urlala je Kockareva koja je tokom svađe doživela histerični napad. Kristina je napala Slopbu i počela da ga udara, te je u jednom trenutku došlo i do prekida programa. Nakon što je došlo do fizičkog obračuna, obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečili veći haos.

- Priznaj, priznaj -urlala je Kija kroz suze dok su zadrugari pokušavali da smire nju i Slobu Radanovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Kija Kockar

Ana Korać uspela je da razdvoji Kiju od Slobe. Njih dve su sele na klupu, ne bi li Kirstina došla sebi, međutim ona je sve vreme plakala i uporno ponavljala kako Sloba laže. Kiji je u jednom trenutku pozlilo i počela je da povraća, a zadrugarke su joj ukazale pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

16.06.2018 14:44

Sloba lazov notorni sotonin.